Forsikringene du trenger som ung

  •  

Sommervikar i Sparebanken Sør, Anna Maria Olsen, tegnet egne forsikringer med Frende ung da hun flyttet for seg selv.

Det var viktig for Anna Maria Olsen (21) å ha forsikringene i orden da hun flyttet hjemmefra. Velger du Frende ung får du en god forsikringspakke som dekker deg både hjemme og på reise.

– Den lille summen det koster i måneden å ha forsikringer er smal pris å betale dersom noe skulle skje, som for eksempel brann eller tyveri, sier Anna Maria.

Hun er 21 ��r og studerer økonomi og administrasjon i Oslo. I fjor flyttet hun for seg selv for første gang, og tegnet forsikring for både innbo og reise med en gang.

– Mamma og pappa har alltid lært meg at gode forsikringer er viktig, i tilfelle det skulle skje noe uventet, forteller Anna Maria.

Husk innboforsikring selv om du leier bolig

Mange unge velger å leie sin første bolig mens de studerer. Da er det viktig å huske på at du må ha egen innboforsikring, fordi du ikke er dekket av huseiers forsikringsavtaler.

– Dette er den første forsikringen du bør tegne når du flytter for deg selv, for det er jo i hjemmet at du har verdisakene dine, tipser Anna Maria.

En forsikring tilpasset de unge

Øystein Øren er produktansvarlig for Frende ung, en forsikringspakke som er skreddersydd til deg mellom 18-30 år. Øystein støtter Anna Maria sine tanker rundt forsikring.

– Som ung er det viktig å finne gode forsikringer til en fornuftig pris. Derfor tilbyr vi nå denne forsikringspakken som dekker innbo, reise og ulykke. Med Frende ung er du fullt forsikret, enten du er hjemme, på skolen eller på reise, sier han.

– Da vi utviklet denne forsikringspakken ønsket vi at den skulle dekke typiske uhell unge kan oppleve.

Frende ung dekker blant annet:

  • mobilen din om den knuser
  • bagasjetrøbbel når du er på reisefot
  • sykdom under ferier

Anna Maria oppfordrer alle unge til å benytte seg av forsikringspakken Frende tilbyr.

– Har du en slik forsikringspakke, kan du leve bekymringsfritt dersom uhellet skulle være ute.

Les mer og bestill Frende ung

Karuna Fagerstrøm er ansvarlig for bloggen vår en periode
Av: Karuna Fagerstrøm Tidligere sosiale medier-ansvarlig og innholdsprodusent (vikar)
Blogg:
Ikke bare bank