Meny

Bruk mobilen - smart, enkelt og effektivt

Våre mobile løsninger er smarte, enkle og mye raskere enn tidligere løsninger.

Enklest med mobiltelefon

Kortkompis

Kortkompis er en enkel app som gir deg oversikt over saldo på bankkortene dine, i tillegg til å vise siste bevegelser. Det eneste du trenger for å bruke Kortkompis er å ha mobilnummeret ditt registrert i banken.

Mobilbanken

Bruker du nettbank? Da vil du elske mobilbank! Mobilbanken er en app med nyttige og enkle verktøy du kan bruke i hverdagen. Last ned i dag og kom i gang. Sjekk saldo, betal og overfør, sperr kortet og opphev regionsperre - med mobilen. Du kan også søke lån og sette opp spareavtale i fond i mobilbanken.

BankID på mobil

Dersom du bruker BankID på mobil når du logger inn i nettbanken, åpner du også opp for en mye raskere innlogging. Det blir i tillegg raskere og enklere å bekrefte betalinger siden du ikke trenger kodebrikken.

BankID-app

Nå kan du laste ned en app på mobilen din som erstatter kodebrikken ved pålogging eller signering med BankID. Mer om BankID-app her.

Google Pay

Du kan nå betale med mobilen din ved hjelp av Google Pay, og alle våre kort kan brukes.

Vipps

Med snarvei  i mobilbanken til Vipps kan du enkelt sende penger til en mottaker du kun har mobilnummeret til - og du slipper å bekrefte med BankID eller BankID på mobil. Du kan endre snarveiene i mobilbanken din under Innstillinger i menyen. Det er også nå mulig å betale med Vipps i terminal - les mer her.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen