Meny

Sparebanken Sør Musikkpris

Vi deler ut Sparebanken Sør Musikkpris i samarbeid med Sørf (Sørnorsk kompetansesenter for musikk) til unge talenter i Agder og Telemark. 

Illustrasjonsbilde | konsertbilde

Formålet med prisen er å støtte unge musikere fra Agder, Telemark, Sandefjord og Bryne (Time, Hå og Klepp). Det omfatter også å gi musikktalenter i aldersgruppen 18-30 år muligheten til å utvikle, vise og formidle sin praksis. Dette er et sjangerbredt stipend, da det er ønskelig at så mange som mulig skal være aktuelle. Prisen er blitt utdelt siden 2014, og hvert år er sterke og regionale nominasjoner kommet inn fra ulike musikkinstitusjoner i landsdelen.

For å kåre vinnerne blir det satt sammen en ekspertjury som vurderer hvem som stikker av med årets musikkpris. Alle nominerte vil også bli tilbudt Sørf sine tjenester som blant annet tar for seg rådgivning innenfor musikk og karriereveiledning.

Vinnerne av Sparebanken Sør Musikkpris 2021

Vinnere av musikkprisen 2021

I samarbeid med Sørf deler Sparebanken Sør ut årets musikkpris denne uken. Prisen går til tre verdige vinnere som får en pris på 50 000 kroner hver.

Illustrasjonsfoto til samfunnsansvar

Søk på Sparebanken Sør Idrettsstipend

Vi ønsker å hjelpe unge idrettstalenter i regionen med å nå sine mål. Derfor gir vi ut Sparebanken Sør Idrettsstipend.

De nominerte til Sparebanken Sør Kunstnerpris 2018

Sparebanken Sør Kunstnerpris

Kunstnerprisen deles ut annethvert år til en ung kunstner fra regionen. Prisen er på 150 000 kroner. Sparebanken Sør Kunstnerpris har etablert seg som en viktig pris for unge kunstnere fra Agder. 

Vi støtter fotballskole for barna

Søk om gaver

Gjennom utdeling av gaver ønsker banken å stimulere til engasjement og utvikling i landsdelen.