Meny

Kundevalg - valgkomiteens innstilling 2022

Her ligger valgkomiteens innstilling til kundevalget 2022 i Sparebanken Sør, og en liten beskrivelse av hver kandidat.

 

Kort beskrivelse av kandidatene

Kandidatene er listet i rangert rekkefølge, nummer én øverst, for hver valgkrets.

Valgkrets Kristiansand, Vennesla

Anders Lindseth (født 1981), advokat
Advokat hos Simonsen Vogt i Kristiansand. Gift med Maria og har to barn.

Torje Dalen, født 1962, divisjonsleder Brødrene Dahl AS
Utdannet innen vann og miljøteknikk fra University of Aberdeen, Scotland. Jeg har jobbet internasjonalt både i Afrika samt London. Jeg er gift, har to barn og to bonusbarn, samt ett barnebarn og ett bonusbarnebarn. Vi har hytte på Hovden som vi benytter mye gjennom hele året. Ellers så er jeg medlem i ulike foreninger hvor jeg har ulike verv.

I tillegg har jeg gjennom mange år vært meddommer i Kristiansand tingrett, samt at jeg møter som alminnelig medlem i Fylkesnemnda for barnevern og sosiale saker. Har vært kunde i Sparebanken Sør hele mitt liv, og ønsker at banken skal få et enda sterkere fotfeste ut mot næringslivet på Agder, samt styrke sin tilhørighet ute i distriktene. Med dette som bakgrunn ønsker jeg som deres representant å gjøre en så god jobb som mulig inn mot bankens forstanderskap. Takk for tilliten til alle dere som stemmer på meg. 😊

Hege Nodeland (født 1976), sykepleier i psykiatri i Lillesand kommune
Gift og har to barn. Fotballtrener for jentelaget på Donn. Har vært kunde i banken siden 2015.

Daniel Svendsen (født 1990), daglig leder
Daglig leder i Svendsengruppen. Gift og bosatt i Vennesla.

Svein Arild Andås (født 1961), daglig leder
Gift med Tone. Voksne barn. Vært daglig leder for Andås begravelsesbyrå i mange år. Langsiktig kundeforhold helt tilbake fra barnsben av.

Svein Arve Egeland (født 1961), sogneprest i Søgne/Songdalen
Utdannet prest. Far til tre barn og fire barnebarn. Liker å holde meg i form og løper i heia flere ganger i uka. Har også hytte på fjellet som brukes så ofte som mulig. Har vært kunde i banken i mange år og er nå kunde via Knif-samarbeidet.

Valgkrets Arendal, Grimstad, Froland

Astri Lunde Wilmann (født 1977), revisor i Bedøk
Utdannet revisor. Mor til to voksne og liker å bruke fritiden til trening og forskjellige verv. Er aktiv i Grimstad Høyre. Har vært kunde i Sparebanken Sør i mange år og synes det er viktig å støtte opp om lokalbanken.

Tor Kim Steinsland (født 1969), administrerende direktør i Volue Industrial IoT AS
Utdannet sivilingeniør fra NTNU. Bor på Hisøy sammen med kona Tiril og tre snart voksne barn. Liker å være på sjøen om sommeren og på ski på fjellet om vinteren. Er lokalpatriot. Oppvokst i Kolbjørnsvik og har vært kunde i Sparebanken Sør hele livet.

Geir Atle Ås (født 1966), daglig leder av Industritre AS
Familiefar, i tillegg til å være aktiv i Grimstad turn og idrettsforening i flere år (ildsjel).

Geir Fredrik Sissener (født 1965), konsernsjef – CEO for Ivre AS
Ordførerkandidat for Høyre i Arendal. Gift med Elin og har tre voksne barn. Har diverse styreverv, og har i en lengre periode vært styreleder i Arendal kulturhus. Har vært kunde fra barnsben av, og vil gjerne gjøre en god jobb som kundenes representant i forstanderskapet.

Torstein Nygård (født 1963), saksbehandler elektro
Styremedlem/medeier i Nedig AS. Har vært kunde i Sparebanken Sør i mange år, både som privatperson og bedriften. Gift, to voksne barn. Har i mange år også vært engasjert i det lokale idrettslaget, Froland IL. For tiden sitter han som revisor, idrettsråd og er i kontrollutvalget.

Valgkrets Sandefjord, Kragerø, Drangedal, Siljan, Skien, Bamble, Porsgrunn

Birgitte Midgaard (født 1970), advokat i Midgaard & Opthun AS, Kragerø
Født i 1970, oppvokst i Kragerø. Utdannet sykepleier ved Aker sykepleierhøgskole og senere jurist ved UiO. Etter mange år i Oslo flyttet familien tilbake til Kragerø for snart 16 år siden for å få et roligere liv. Utenom jobben som advokat og å være «fotballmamma», er jeg glad i å være ute, sommer som vinter, spesielt på ski om vinteren.

Har vært privatkunde i Sparebanken Sør siden banken åpnet i Kragerø og vært bedriftskunde siste 10 år. Jeg har vært så heldig å være med i forstanderskapet i perioder før og etter sammenslåingen med Pluss i 2014 og ser verdien og viktigheten av å bidra som kundevalgt inn i forstanderskapet, spesielt for lokalbanken.

Lasse Kittilsen (født 1961), daglig leder i Volvo Maskin Service Vestfold/Telemark
Gift og far til tre. Har lang arbeidserfaring fra 3 andre store selskaper, som blant annet Norsk Hydro, både i Norge og Brussel. Har også vært ansatt som Senior Vice President i Wilh. Wilhelmsen – Wilhelmsen Maritime Services – Business Development, samt Senior Vice President sales & marketing, Porsgrunn styre maskiner i Aker Solutions. Er en aktiv mann både innen Grenland Næringsforeningen og leder for lokalutvalget i Porsgrunn. Har vært kunde Sparebanken Sør en del år.

Johannes Sørhaug (født 1964), kirkesjef i Porsgrunn kirkelige fellesråd
Utdannet siviløkonom ved BI, og har et grunnfag fra Menighetsfakultetet. Har vært kunde i Sparebanken Sør siden 2015. Bor i Skien og er gift med Ingrid Elisabeth. De har fem voksne sønner. På fritiden synger han i et mannskor, og liker å bruke fritiden med familie og gode venner, samt turer i nærmiljøet til fots eller på ski når det er mulig. Johannes sitter blant annet i styret i Kirkens SOS Telemark, Kirkens familierådgivningskontor (Agder og Telemark) og er styreleder i en Oslo-basert stiftelse og et legat i Porsgrunn.

Gisle Lunde (født 1964), daglig leder, Der du bor – Telemark og Pluss+Verdier AS
Sosialentreprenør med engasjement for bærekraftige lokalsamfunn og frivillig engasjement. Etablert fem frivilligsentraler og NGOs. Gift, to voksne barn, bosatt i Skien, fritidsbolig i Kristiansand. Lokale sparebanker er viktig for samfunnets bærekraft!

Tilbake til siden om kundevalget.