Meny

Kundevalg - valgkomiteens innstilling

Her legger vi inn valgkomiteens innstilling til kundevalget i Sparebanken Sør. Hver valgkrets får inn ett medlem og ett varamedlem i dette valget. 

Kort beskrivelse av kandidatene fra valgkomiteens innstilling til kundevalget 2021

Valgkrets Kristiansand, Vennesla

Anders Gaudestad (48), konserndirektør Kraftforvaltning, Agder Energi AS
Jeg er kristiansander og er gift med Tone. Vi har 4 barn i alderen 10-18 år.
Jeg er utdannet siv. ing. i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU og har en MBA i internasjonal ledelse fra USA. Fra studier og arbeidserfaring har jeg tung finansiell forståelse og solid leder- og styreerfaring fra mange ulike selskaper.
Vi er en sporty og aktiv familie som også reiser mye. Jeg har i over 20 år hatt Sparebanken Sør som bankforbindelse og nå også tegnet forsikringer her (Frende). Jeg setter stor pris på den gode relasjonen og profesjonaliteten jeg opplever lokalt. Dersom muligheten byr seg, gjør jeg gjerne en innsats som representant i forstanderskapet.

Jarle Rudi (53), advokat/partner i Sørlandsadvokatene
Jeg er utdannet jurist og har tidligere arbeidet som politiadvokat i Agder politidistrikt og rådgiver i Arbeidstilsynet. Er gift, og har to voksne barn. Jeg er interessert i trening og friluftsliv. Har vært kunde i banken siden en gang på 1990-tallet.

Bård Erling Kvislabakken (57), leder for Bygg og Driftsservice Kristiansand kommune
Kvislabakken er utdannet via Befalsskole, Krigsskole, BI økonomi og Handelshøgskolen Bergen.

Bjarte Leer-Helgesen (42), bymisjonsprest
Er gift og har to barn. Utdannet teolog, har doktorgrad i religion, etikk og samfunn fra UiA i 2011. Fast skribent i Aftenposten og Fædrelandsvennen.

Valgkrets Lyngdal, Åseral, Hægebostad

Oddmund Ljosland (64), politiker og hytteutvikler
Er tidligere ordfører for Åseral i 12 år, driver nå som bonde, politiker og hytteutvikler i sitt område på Ljosland. Har og er en meget god ambassadør for Sparebanken Sør i sitt tidligere yrke og nå.

Erlend Haddeland (30), ansatt i Media Sør AS
Erlend Haddeland er gift og har 2 mindreårige barn og bor i Lyngdal. Journalist, nå digital markedsfører, som var redaktør i Lyngdals Avis fra 2013 til 2017. Haddeland studerte medier og kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Han har vært kunde i Sparebanken Sør i over 25 år og synes det er viktig å støtte opp om lokalbanken.

Marit Eiken (59), nestleder tjenestetorget, Hægebostad
Jeg har bodd mesteparten av mitt liv i Eiken og min mann er fra Eiken. Har ei datter. Jeg har jobbet i Hægebostad kommune i 38 år, nå som nestleder på tjenestekontoret. Jeg er engasjert på fritiden i Coop, sitter i årsmøtet i Coop sørvest og har vært ordfører i årsmøte i 15 år. Er også leder av fagforbundet Hægebostad i ca. 18 år. Jeg brenner for det lokale og bygda mi. Jeg har vært kunde i Sparebanken Sør hele mitt liv. På fritiden liker jeg å reise rundt i verden.

Stein Åge Fuglestveit (41), selvstendig næringsdrivende
Stein Åge Fuglestveit er utdannet ingeniør, driver eget arkitektkontor på Byremo med 8 ansatte. Engasjert i lokalmiljøet og god ambassadør for Sparebanken Sør.

Valgkrets Birkenes, Lillesand, Iveland, Evje, Bygland, Valle, Bykle

Terje Røsnes (56), markedssjef
Jeg er markedssjef hos Grandal Trevare AS i Høvåg. Første verv i banksammenheng var forstanderskapet i Høvåg sparebank. Da de lokale forstanderskapene ble lagt ned ble jeg valgt inn som varamann i hovedstyret i Sparebanken Pluss. En periode også som fast møtende medlem. Etter det har det vært flere perioder i forstanderskapet i tidligere Pluss Bank, og etter sammenslåingen også i Sør. Har i alle år siden 16-årsalderen hatt verv i ungdomsarbeid, idrettslag eller politikk, ofte som leder. Har sittet to perioder i Lillesand kommune/bystyre. Nå er det lite andre verv og jeg ønsker meg inn igjen i Sparebanken Sør som forstander om jeg får mulighet å stille til valg.

Asbjørn Haugen (69), selvstendig næringsdrivende
Var ansatt ved Skibsplast AS i 14 år, de siste årene som innkjøpssjef. Bygget i 1985-86 nytt forretningsbygg på Verksmoen, der han blant annet drev interiørforretninger sammen med kona fra 1985-2007. Har ved siden av det drevet Evje glass service, som driver med glass, solskjerming og porter. Denne bedrifter er delvis overtatt av sønnen nå. Har de senere år mer og mer gått inn i eiendomsbransjen. Startet i 1991 Evje Bowling og driver den fortsatt. Det er et svært populært tilbud og brukt av bygdefolk og kommunene rundt. Asbjørn er godt likt og kjent i området, samt en god ambassadør for Sparebanken Sør.

Elin Corneliussen (53), varehussjef på Møbelringen
Elin har vært sensor i fagbrev for salgsfag i Agder i 8 år, er gift og har to voksne sønner. Hun er glad i båtliv og familieliv, og har vært kunde i Sparebanken Sør i 2 år.

Oddvar Omnes (67), pensjonist
Tidligere ingeniør i Bygland kommune og har vært selvstendig næringsdrivende konsulent i anleggsbransjen. Vil være en god ambassadør for banken.