Meny

Kundevalg - valgkomiteens innstilling

Her er valgkomiteens innstilling til kundevalget i Sparebanken Sør. Hver valgkrets får inn ett medlem og ett varamedlem i dette valget. 

Kundevalget blir avholdt 10.-14. februar 2020

 

Valgkrets: Medl. Vara-
medl.
Kandidater - valgkomiteens innstilling
Kristiansand, Vennesla   1 1 1. Gjermund Nesland
2. Rita Eretveit
3. Inger Marie Haukalid
4. Sondre Vindbo
Grimstad, Arendal, Froland 1 1

1. Geir Fredrik Sissener
2. Anne Omholt Hovstad
3. Helga Leikvangen Olsbu
4. Kjetil Glimsdal

Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Risør, Gjerstad  1 1 1. Gunnar Hillestad
2. Merete Fogh Lund
3. Siv-Annie Dale
4. Torleif Haugland

Mer om kandidatene

Valgkrets Kristiansand, Vennesla

Gjermund Nesland (39)
Adm.leder Olympiatoppen Sør. Nesland har en Master i Informatikk og ledelse med de beste akademiske resultater. Han er også kurset i økonomi og diplomert prosjektleder. Nesland er i tillegg til å være Norges Mester i sin idrett også tidligere landslagssjef for et av verdens beste landslag. Han har vært kunde i Sparebanken Sør siden han var en guttunge og motivert for å gjør en en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Rita Eretveit (56)
Sykepleier. Jeg er utdannet sykepleier ved Universitetet i Stavanger, og har også en tilleggsutdanning innen IT og kunsthistorie. Har en sønn og to barnebarn. Fritiden er aktiv med trening, bunadssying, styreverv i rådet i Flekkerøy kirke og losjearbeid.
Vår familie har vært kunde i Sparebanken Sør i mange år. Bankens sosiale profil har stor betydning for oss og det er viktig for oss å støtte opp om lokalbanken. Jeg er klar til å gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Inger Marie Haukalid (47):
Seniorrådgiver Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet. Jeg er født og oppvokst i Kristiansand. Jeg fullførte en juridisk embedseksamen på slutten av nitti-tallet. Familien (mann og 2 barn) tilbragte 3 år på Svalbard, hvor vi som familie fikk opplevelser som vi vil ha med oss for resten av livet. Vi tilbringer mye av fritiden på Hovden og ellers i fjellet. Min kundekontakt med Sparebanken Sør går tilbake til mine foreldres tid, og jeg har fortsatt i samme bank. Det er en service, holdning og profesjonalitet som vi setter stor pris på. Jeg er klar til å gjøre en innsats for Sparebanke Sør som representant i forstanderskapet.

Sondre Vindbo (42)
Daglig leder i Proff Parkett AS. Vindbo er utdannet i historie fra universitetet i Kristiansand og fra Bergen. Vindbo er en suksessfull 1bedriftseier og en familiemann med sunne verdier. For få år siden kjøpte han seilbåt og dyrker denne lidenskapen på sommerstid. Han er nylig blitt både privat og bedriftskunde i Sparebanken Sør og vil gjerne gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Valgkrets Grimstad, Arendal, Froland

Geir Fredrik Sissener (54)
Konsernsjef – CEO for Idrettsfinans AS. Ordførerkandidat for Høyre i Arendal. 
Gift med Elin og har 3 voksne barn. Har diverse styreverv, og har i en lengre periode vært styreleder i Arendal kulturhus.
Hyggelig og solid kunde fra barnsben, og vil gjerne gjøre en god jobb som kundenes representant i forstanderskapet.

Anne Omholt Hovstad (50)
HR-direktør i MacGregor. Hovstad er utdannet innenfor personalutvikling, økonomi og ledelse. Hun var tidligere partner i CR- Group AS og kjenner derfor godt til banken. Hun er også styremedlem i Kilden teater og konserthus. Hovstad har et langt kundeforhold til Sparebanken Sør. Hun er positiv til å gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Helga Leikvangen Olsbu (60)
Rådgivning og salg. Jeg er utdannet innen offentlig administrasjon og ledelse, og jobber med rådgiving og salg i Agder Renovasjon Næring AS. Gift og mor til to. Er glad i å oppholde meg på sykkel og lange fotturer i norsk natur. Har også hatt diverse styreverv og deltatt på dugnader i Froland IL. 
Har vært kunde i banken siden barn, og synes det er viktig å støtte opp om lokalbankene, og jeg ønsker å jobbe for å beholde banklokaler ute i distriktene. Jeg stiller meg absolutt positiv til å gjøre en innsats som kundens representant i forstanderskapet.

Kjetil Glimsdal (59)
Rektor. Glimsdal er utdannet teolog og ordinert prest i den norske kirke. Han har også en rektor utdanning fra BI. Glimsdal er svært politisk og samfunnsengasjert. Han var ordfører i Grimstad i perioden 2015-2019. 
Han har vært kunde i Sparebanken Sør i 18 år og synes det er viktig å støtte opp om lokalbanken. Han er klar til å gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Valgkrets Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Risør, Gjerstad

Gunnar Hillestad (60)
Daglig leder Hillestadheia AS, og har roller i diverse andre familieeide selskaper.
Opprinnelig landbruksutdannet fra vgs., og vokst opp i en gründer/familiebedrift, selvlært innen økonomifaget. Suksessfull og svært arbeidsom forretningsmann som innehar den største respekt i lokalsamfunnet. Er gift og far til fire og liker å bruke fritiden sin til løping og ski. 
Har vært kunde i Sparebanken Sør i «hele livet» og synes det er særdeles viktig å støtte opp om lokalbanken. Han er klar til å gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet.

Merete Fogh Lund (57)
Fysioterapeut. Jeg er utdannet fysioterapeut og har siden 1998 drevet egen praksis i Åmli. Leder treningsgrupper utenom vanlig arbeidstid. Har samboer og 3 døtre. Er aktiv i det lokale Folkeakademi, som arrangerer ulike kulturtilbud. Er også styremedlem i Coop Sørvest og varaordfører i Coop Norges årsmøte. Fritiden brukes gjerne til fysisk aktivitet i form av heiturer, sykling etc. Hytta på Gautefall brukes flittig. 
Er engasjert og mener det er viktig at vi stiller opp for lokalsamfunnet. Har vært kunde i Sparebanken Sør siden 1994, og bruker banken privat og i næringsøyemed.

Siv-Annie Dale (56)
Daglig leder Åmli Regnskap AS. Autorisert regnskapsfører. Er gift og mor til to. Har vært politisk aktiv i Senterpartiet. Har alltid vært kunde i Sparebanken Sør, og understreker viktigheten av å ha en lokalbank og bruke den. 
Hun er klar for en innsats i forstanderskapet.

Torleif Haugland (66)
Pensjonist. Utdannet cand.pharm og vært apoteker i sitt yrkesaktive liv. Tidligere ordfører for KRF i Tvedestrand, aktiv i ulike styreverv, blant annet Næs jernverksmuseum. Fortsatt aktiv for KRF i Tvedestrand. Gift og har fire voksne barn som er etablert ulike steder i landet. 
Har vært kunde i Sparebanken Sør i 25 år og synes det er viktig å støtte opp om lokalbanken. Er klar til å gjøre en innsats som kundenes representant i forstanderskapet. Synes dette er spennende og vil gjerne ta et slikt verv for vårt distrikt.

Kundevalget var mellom 10.-14. februar 2020

Her finner du informasjon om kundevalget i Sparebanken Sør. 

Les om kundevalget