Meny

Kundevalg - valgkomiteens innstilling 2023

Her ligger valgkomiteens innstilling til kundevalget 2023 i Sparebanken Sør, og en liten beskrivelse av hver kandidat.

Kandidater

Kandidatene kommer fra disse kommunene: Kristiansand, Vennesla, Lindesnes, Farsund, Flekkefjord, Sirdal, Kvinesdal, Lyngdal, Åseral, Hægebostad, Bryne. 

Berit Knudsen, advokat

Født 1977. Gift og to barn. Juridisk embetseksamen ved universitetet i Oslo fra 2003. Har vært tilknyttet FarsundAdvokatene siden 2008. Var tidligere ansatt som skattejurist i Skatteetaten. Advokatbevilgning fra 2010. Hun ser på oppgavene i forstanderskapet som meget spennende.

Christian Reme, RL Entreprenør

Født 1976. Gift, 4 barn, bor på Reme i Spangereid. Utdannet sivilingeniør og arbeider til daglig med prosjektledelse og eiendomsutvikling. Stiller til valg fordi han ser på den lokale banken som en viktig samfunnsaktør i lokalsamfunnet vårt.

Eli Reme Bretvik, økonom

Født 1966. Gift og tre voksne barn. Bor på Reme i Lindesnes kommune sammen med Steinar Kåre Bretvik. Jobber på økonomiavdelingen på GE Healthcare og er utdannet siv. økonom fra BI. Liker å være på sjøen om sommeren og på ski på fjellet om vinteren. Er lokalpatriot. Oppvokst på Reme og har vært kunde i Sparebanken Sør hele livet.

Jorunn Skofteland Gislefoss, fakultetsdirektør UiA

Født 1965. Gift, to voksne barn og tre barnebarn. Er oppvokst på Skofteland i Lindesnes kommune, og har vært kunde i Sparebanken Sør hele livet. Bor nå på Spangereid i Lindesnes kommune, sammen med ektemann Glenn Gislefoss. Utdannet sivilingeniør og doctor ingeniør fra NTNU i Trondheim. Kanskje mest kjent for sine 22 år på GE Lindesnes, der hun de siste årene var øverste leder. Siden 2020 har hun vært fakultetsdirektør for teknologi og realfag ved universitetet i Agder. Fritiden fordeles hovedsakelig på familien og diverse styreverv. Liker å ta vare på det naturen gir, og lager det meste av syltetøy og saft selv. Liker også godt håndarbeid, og strikker og syr en del, spesielt til barnebarna.