Ang. netthandel: Akkurat nå er det problemer dersom du er på iPhone på internett og skal bekrefte kjøp med BankID på mobil. Bekreft med vanlig BankID, eller bruk PC når du skal handle, så fungerer alt som normalt.

Slik starter du lag eller forening

Det er ganske enkelt å starte en klubb, lag og forening. Et organisasjonsnummer er stort sett det du trenger, i tillegg til å registrere deg som kunde hos oss.

Hva er lag og forening

En forening er en selveiende sammenslutning som har medlemmer, og klubben skal fremme ett eller flere formål av ideell, politisk eller annen art.

Foreninger eller lag driver for eksempel med idrett, humanitært arbeid eller andre frivillige aktiviteter. Det er også slik at ev. overskudd, gjeld eller formue ikke kan deles ut til medlemmene, til forskjell fra et aksjeselskap der eierne kan ta imot utbytte fra selskapet.

2 steg: Slik starter du lag og forening

1. Registrer deg på brreg.no

2. Bli lag og foreningskunde hos oss

Og slik starter du...