Slik kan vi hjelpe deg og din bedrift

  •  

Sparebanken Sør ønsker å hjelpe bedriftskunder som blir rammet av den utfordrende perioden vi nå opplever. Her med administrerende direktør Geir Bergskaug (t.v.) og viseadministrerende direktør Lasse Kvinlaug.

Mange av våre bedriftskunder opplever nå avbestillinger, kanselleringer og mangel på kritiske leveranser fra underleverandører. Dette kan medføre uventede og kortsiktige likviditetsutfordringer.

Hvis inntektene svikter eller du forventer at inntektene vil svikte, må du straks gjøre det du kan for å kutte kostnader. Ingen vet hvor lenge problemene vil vare, derfor er det viktig å gjøre grep så snart som mulig.

Vi i Sparebanken Sør vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg til å møte de negative følgene som nå kommer. Vi er opptatt av at våre bedriftskunder holder hjulene i gang og kommer gjennom denne utfordrende perioden på en best mulig måte. 

Her er noen av løsningene vi kan vurdere

Sparebanken Sør arbeider også med å kartlegge hvordan regjeringens garantiordning for lån til små- og mellomstore bedrifter skal administreres.

På pressekonferansen søndag 15. mars, kunngjorde finansminister Jan Tore Sanner at det foreslås å etablere en statlig lånegaranti spesielt rettet mot små- og mellomstore bedrifter som blir rammet av krisen. I første omgang foreslås det at ordningen får en garantiramme på 50 milliarder kroner. Les hele pressemeldingen på regjeringen.no her.

Tips til bedriften din

  • Forsøk å unngå likviditetspress ved passe på kontantstrømmen, få inn utestående beløp

Trenger du hjelp eller råd, ta kontakt med bedriftsrådgiveren din i banken. Kontaktinformasjon til din rådgiver finner du her.

Alternativt kan du kontakte Kundesenter bedrift på tlf. (+47) 38 10 92 00 mandag til fredag mellom kl 0800 og 2000.

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank