Forsikringer som ansattgode

  •  

Vi  hjelper deg gjerne med å finne ut hvilke forsikringer som passer for bedriften din. Fra venstre: Leif Erik Birkeland og Oddbjørn Ånonsen, forsikrings- og pensjonsrådgivere.

Flere og flere setter pris på at forsikringer er en del av godene på arbeidsplassen.

– Når ansatte føler seg godt ivaretatt, kan det føre til økt trivsel og større lojalitet overfor deg som arbeidsgiver.

Leif Erik Birkeland, forsikrings- og pensjonsrådgiver i Sparebanken Sør.

Stadig flere små og mellomstore bedrifter velger å gi sine ansatte flere og bedre forsikringer enn det som er pålagt, for å sikre dem dersom det skulle skje en ulykke. Det er det mange gode grunner til.

– Med gode forsikringsordninger kan firmaet ditt bli en enda mer attraktiv arbeidsplass, sier Birkeland.

Sparebanken Sør formidler forsikring gjennom Frende Forsikring (åpnes i nytt vindu).

Disse forsikringene bør du ha

Som arbeidsgiver er du lovpålagt å forsikre dine ansatte. Minstekravet er en yrkesskadeforsikring som gir erstatning ved sykdom, dødsfall eller skader som skjer i arbeidstiden og på arbeidsstedet.

Mange velger å oppgradere yrkesskadeforsikringen slik at den også dekker fritidsulykker. Det er også vanlig å inkludere dødsfallsforsikring og helseforsikring. En helseforsikring sikrer arbeidstakeren rask behandling ved sykdom eller skade, og kan ha en positiv innvirkning på sykefraværet i bedriften.

– Det kan komme både deg som arbeidsgiver og arbeidstaker til gode, det blir en vinn-vinn-situasjon, sier forsikrings- og pensjonsrådgiver Oddbjørn Ånonsen.

Her får du en oversikt over forsikringene vi tilbyr til bedriftsmarkedet. 

Få et tilbud

Ønsker du hjelp til å finne ut hvilke forsikrings- og pensjonsløsninger som passer for bedriften din? Ta kontakt for å avtale et møte med en av våre lokale rådgivere.

Trenger du hjelp eller gode råd?

Av: Siril Reyes Aartun Marked- og kommunikasjonsrådgiver for bedriftsmarked
Blogg:
Ikke bare bank