Åpningstider på kundesenteret i sommer

  •  

Silje Lofthus Devold, Joel A. Safari og Meriton Rrustemi er tre av de flinke vikarene som er på jobb på kundesenteret denne sommeren.

Vi anbefaler deg å koble av i sommer, men er du på jobb, eller har du bankrelaterte spørsmål, så er vi der for deg. Kundesenter for både privat- og bedriftskunder har åpent hele sommeren.

Slik kan du kontakte kundesenteret

Du kan nå oss på telefon (+47) 38 10 92 00 alle hverdager 0800-2000.

Utenom åpningstid kan du benytte chatbotten Sørensen, som vi har trent til å svare på spørsmål du og bedriften din har behov for svar på. Se ikonet til høyre for skjermen på forsiden av sor.no eller sor.no/bedrift

Tips for å koble av i ferien 

Når det er sagt, anbefaler vi alle å koble av i ferien. Det skaper nødvendig overskudd og energi til resten av året. Her har du fire tips til en god ferie:

  • skru av push-varsler på jobb-mailen, og flytt ikonene andre steder for å tilføre friksjon. Da slipper du å gå inn på appene av gammel vane.
  • aktiver fraværsmelding slik at alle vet du er på ferie og si at du gir beskjed om å nå deg på telefon eller SMS om det er noe viktig. På den måten vil man automatisk tenke om oppgaven er av høy viktighet.
  • bruk tid på familie og venner
  • gjør noe du ellers ikke får tid til i hverdagen

God sommer! Hilsen oss i Sparebanken Sør

Av: Eivind Håverstad Sparebanken Sør
Blogg:
Ikke bare bank