Meny

Ang. netthandel: Akkurat nå er det problemer dersom du er på iPhone på internett og skal bekrefte kjøp med BankID på mobil. Bekreft med vanlig BankID, eller bruk PC når du skal handle, så fungerer alt som normalt. 

Kontanttjenester i butikk

Nå kan du sette inn og ta ut kontanter i dagligvarebutikker over hele landet. Du bruker bankkortet ditt og PIN-koden for å identifisere deg i bankterminalen i kassa, og tjenesten er tilgjengelig for Sparebanken Sør-kunder i de fleste av Norgesgruppens butikker.

Kontanttjenester i butikk for Sparebanken Sør-kunder

Du kan ta ut opptil 10 000 kroner fra kontoen din med denne tjenesten, og det kan kun gjøres fra kontoen som er knyttet til bankkortet ditt. Maksbeløp for innskudd på kontoen din er 20 000 kroner. Fordelen ved å gjøre dette i butikken din er at du kan gjøre dette i hele butikkens åpningstid.

Nesten alle dagligvarebutikker

Tjenesten er foreløpig tilgjengelig i de fleste av Norgesgruppens butikker over hele landet. Det betyr alle Meny- og Kiwi-butikker, i tillegg til omtrent alle Spar- og Joker-butikkene. Se etter infoskilt i din nærbutikk for å se om de er med i ordningen enda, kassene som har tjenesten er merket. Du trenger ikke handle for å kunne bruke tjenesten, si bare ifra at du vil ta ut eller sette inn penger.

Alle våre bankkort kan brukes

Du kan benytte deg av tjenesten enten du har lommepengekortet, ungdomskort eller visakort - alle våre BankAxept-kort kan brukes. Det vil si at til og med barn kan ta med sparepengene sine til butikken og sette dem inn på konto om de har med seg lommepengekortet sitt.

Beløpsgrenser på kontanttjenester i butikk

Du kan sette inn opptil 20 000 kroner per dag i butikk, og inntil 100 000 kroner per 30 dager. Det er mulig å sette inn opptil 25 myntenheter av hver valør av gangen. Du kan ta ut 10 000 kroner per dag.

Gratis å sette inn penger for privatkunder

Det koster ikke noe å sette inn penger for privatkunder, men det er et gebyr for å ta ut kontanter i butikken dersom du ikke er med i Gulleklubben eller i kundeprogram for ungdom eller studenter. Se prislisten for privatkunder her. Bedriftskunder har andre priser, se prislisten for bedrift her.

Prisliste for kort, nettbank og mobilbank

Kort, nettbank, mobilbank, betalingsformidling - her er prislisten for banktjenestene du bruker nesten daglig.