Meny

Gulleklubben inviterer til Gulledagen i Dyreparken

Gulleklubben er en spareklubb for barn under 13 år. For å bli medlem i klubben må det opprettes en barnekonto på barnet. Gulleklubben har en maskot som heter Gulle. Alle medlemmer med minst 500 kroner på konto får en eksklusiv invitasjon til Gulledagen i Dyreparken i Kristiansand lørdag 11. mai. Invitasjoner til Gulledagen ble sendt ut mandag 8. april.

Påmelding til Gulledagen 2019

Viktig (les nøye før påmelding)

 • Invitasjonen gjelder for den som er gullemedlem og inntil to gjester (foresatte, søsken, besteforeldre osv.)
 • Er det flere gullemedlemmer i samme familie, legges alle inn i samme bestilling. Det er kun mulig å bestille én gang per e-postadresse.
 • Hvert gullemedlem har fått tildelt en unik kode i invitasjonen. Denne koden må legges inn i bestillingsskjemaet, og kan kun brukes én gang.
 • Skriv ut bekreftelsen du mottar på e-post og ta den med på Gulledagen. Den gjelder som billetter. Kan du ikke skrive ut billetten, kan du vise bekreftelsen på mobilen.
 • Mottar du ikke bekreftelse på e-post innen én time, må du ta kontakt med kundesenteret snarest på telefon 38 10 92 00 (valg 2), eller e-post. NB! Husk å sjekke søppelpost/kampanjefilter.

 • De som ikke har bekreftelsen med seg (papir eller på mobil), må kjøpe ordinære billetter i billettluka i Dyreparken.
 • Påmeldingsfristen er søndag 5. mai. 

  Etter denne datoen er det ikke mulig å få gratis inngang. Ordinære billetter kan kjøpes i Dyreparken.

Meld på

Verdt å merke seg

 • Invitasjon til Gulledagen sendes ut til barn som har minst 500 kroner på konto i banken
 • Det er 12 uttak i året på sparekonto for barn i Gulleklubben

Om Gulledagen

Gulledagen er et årlig arrangement i Dyreparken. Gulleklubbens medlemmer med gjester får en eksklusiv invitasjon til Gulledagen i Dyreparken. I 2019 er Gulledagen lørdag 11. mai.

Gullesangen

Gullesangen er blitt kjempepopulær blant barna. Hør Gullesangen her:

Tips - spareavtale til barn

Får barna en sparekonto i ung alder, er det lettere å skape sunne sparevaner senere i livet. Et av våre sparetips er å etablere en spareavtale der det settes av penger hver måned. Det er 2 gebyrfrie uttak i året på SmartSpar. Vi kan hjelpe deg med å sette opp en spareplan som er tilpasset din familie og dine ønsker.