Meny

Netthandel med Verified by Visa

Visa har en standard for netthandel med kort som heter Verified by Visa. Ordningen sikrer deg mot misbruk av kortet ditt, samtidig som nettbutikken sikres riktig oppgjør for handelen. Du må aktivere kortet for netthandel før du kan betale med det på nettet.

Sikker netthandel med Verified by Visa

Sikker netthandel

For å handle i nettbutikker merket med Verified by Visa kan du bekrefte betalingen med vanlig pålogging, BankID eller mobilbanken til Sparebanken Sør, samme valg som når du logger inn i nettbanken.

Dine fordeler

Du handler trygt i alle nettbutikker merket med Verified by Visa. Ingen andre kan benytte kortet ditt til betaling på nett uten å ha tilgang til din sikkerhetsløsning for pålogging i nettbanken.

Slik betaler du

Når du har valgt vare fra en nettbutikk, går du til betaling. Tilbyr butikken Verified by Visa, betyr det at du som kunde av oss blir bedt om å bekrefte betaling med samme sikkerhetsløsning som i nettbank for å legitimere deg. Følg anvisningene og gjør som du pleier ved innlogging i nettbank. Les mer om netthandel her.

Visa og nettbank

Alle kunder med visakort, ungdomskort eller Visa kredittkort i tillegg til nettbankavtale i Sparebanken Sør har tilgang til tjenesten, Verified by Visa er laget for å beskytte kortet du allerede har.

Hva koster det?

Å betale med kort i en nettbutikk koster det samme som å betale med kort i en vanlig butikk. Du betaler ikke noe ekstra for å benytte Verified by Visa.

Hvor kan jeg handle?

Dersom nettbutikken tilbyr Verified by Visa, vil det ofte fremkomme på deres nettsider. Det vil også fremkomme i den betalingsterminalen du taster inn kortnummer og utløpsdato.

Kan ungdom handle på nettet?

Det er mulig for ungdom fra 13 år å handle på nettet og i apper med ungdomskortet sitt. Netthandelsgrensen er 8000 kroner.


Melding blir sendt som e-post til nettredaksjonen