Meny

Vi styrker forsikrings- og pensjonsteamet

Gode kundeopplevelser er viktig for Sparebanken Sør. I den forbindelse har banken rekruttert nye forsikrings- og pensjonsrådgivere for bedriftskunder.

Vi styrker forsikrings- og pensjonsteamet for bedrifter

Fra venstre: Oddbjørn Ånonsen, Leif Erik Birkeland, Anne Kari Kollevoll, Martin Aanesland, May-Britt Sauro og Elisabeth Slettedal.

Sparebanken Sør har nå fem erfarne rådgivere som dekker hele bankens markedsområde. De tilbyr rådgivning både innenfor skadeforsikring, personalforsikringer og pensjon.

– Vi opplever en merkbar økning i kundetilfredshet blant de som benytter seg av en helhetlig pakke av bank, forsikring og pensjonstjenester. Å ha "alt på ett sted" gjør ikke bare livet enklere for kundene, men skaper også en tettere relasjon. Dette fører til en gjensidig fordelaktig situasjon for både oss i Sparebanken Sør og kundene våre, sier Elisabeth Slettedal, leder for forsikring bedrift.

Rådgiverne våre dekker hele markedsområdet

Oddbjørn Ånonsen begynte i banken i mai, og han har betydelig erfaring etter 18 år i forsikringsselskapet IF. Han bor i Vennesla og er ansvarlig for å betjene kunder fra Kristiansand til Setesdalen. Sammen med Ånonsen, tar Leif Erik Birkeland hånd om kunder fra “byen til dalen”. Birkeland bringer med seg verdifull innsikt fra sin tid i Frende Privatmarked.

Teamet styrkes videre av teamleder Martin Aanesland, som tar med seg kompetanse fra både Frende og Gjensidige. Hans lokale kunnskap vil være spesielt verdifull i betjeningen av kunder i østre Agder samt Kristiansandsregionen fra hans hjemby, Lillesand.

Anne Kari Kollevoll har jobbet med privatmarkedet i Kvinesdal Sparebank de siste årene. Hun vil nå bruke sin ekspertise fra bedriftsmarkedet hos Gjensidige til å betjene Sparebanken Sørs bedriftskunder fra Mandal til Bryne.

Den østligste delen av bankens markedsområde vil dra nytte av May-Britt Sauros erfaring med både bedrifts- og privatmarkeder. Med mange år bak seg både i banken og Frende, vil hun være en nøkkelressurs for kunder i Vestfold og Telemark.

Stolt over kollegene

– Jeg er stolt av å ha fått på plass så dyktige folk, og gleder meg til fortsettelsen. Med dette nye, dedikerte teamet viser vi at Sparebanken Sør ikke bare tilbyr banktjenester, men en fullstendig finansiell servicepakke som imøtekommer kundenes behov, avslutter Slettedal.