Om Kortkompis

Kortkompis er en app som gir deg saldo på bankkortet ditt uten at du trenger å taste inn kode. Se hvordan du kommer i gang med Kortkompis her.

Vanligste spørsmål om Kortkompis

Hvor gammel må jeg være for å laste ned Kortkompis?

Kortkompis har ingen aldersgrense, men du må ha bankkort i Sparebanken Sør.

Jeg får "ingen kort tilgjengelig" i Kortkompis

Alle våre kort skal være tilgjengelig i Kortkompis. Dersom du ikke får opp dine kort, ta kontakt med kundesenteret vårt..

Hva er koden min i Kortkompis?

Kortkompis har ingen kode, og du får saldo med ett trykk.

Hva trenger jeg for å benytte Kortkompis?

Du må være disponent av en konto med bankkort i Sparebanken Sør.

Hva slags telefon må jeg ha til Kortkompis?

Kortkompis kan brukes på iPhone fra versjon iOS 9.0 og opp, i tillegg til Android-telefoner med oppdatering fra versjon 6.0 og opp.

Jeg får feil på mobilnummer når jeg forsøker å aktivere Kortkompis

Mobilnummeret ditt må være registrert i banken. Dersom du får feil på mobilnummer, kontakt banken via melding i nettbanken eller mobilbanken, så hjelper vi deg.

Hvordan endrer jeg hvilke kort som vises i Kortkompis?

Trykk på tannhjulet øverst til høyre i appen, og trykk på Rediger. Der kan du velge rekkefølge på kortene i appen ved å dra og slippe dem i listen, og du kan velge om et kort skal vises eller ikke.