Vipps, så var vi der!

  •  

Vipps er nå en del av Sparebanken Sørs produkter.

Nå er Vipps en del av Sparebanken Sør. Det betyr mange nye muligheter både for våre privatkunder og bedriftskunder. 

Snart trenger du ikke ha med lommeboka på cup, loppemarked eller butikken.

Nye Vipps vil gjøre mobiltelefonen til kassaapparat.

I løpet av de siste to årene har mer enn 2,4 millioner nordmenn blitt Vippsere, og i vinter ble Sparebanken Sør og mer enn hundre andre banker over hele landet med på Vipps-laget.

Fra tidligere har Vipps tatt over store deler av vennebetalingen blant det norske folk. 4. mai tas tjenesten ett steg videre.

Med VippsGO vil lag og foreninger og butikker få muligheten til å selge sine varer og tjenester gjennom mobiltelefonen. Alle våre kunder blir invitert inn i en ny digital tidsalder.

VippsGO – mindre kø, raskere betjening

VippsGO er en helt ny tjeneste der kan du sett opp din egen butikk, med ditt eget utvalg, inne i Vipps-appen. Og kunden kan forhåndsbestille rett fra appen. 

Når en butikk, frisørsalong eller restaurant oppretter mobilbutikk i VippsGO, kan kundene velge produkter og betale direkte via mobiltelefonen. I VippsGO-applikasjonen får forbrukerne se bilder og informasjon om produktene, før de sender en betalingsforespørsel til butikken. Så snart butikken registrerer forespørselen, er handelen gjennomført.

Vipps, så ble køen kortere!

Les mer om VippsGO

I Vipps ligger det også andre løsninger for bedrifter, lag og foreninger: 

Vipps Faktura – raskere innbetalinger og bedre likviditet

For bedriftene betyr det mindre manuelt arbeid og enklere utstedelse av faktura. For kunden betyr det fleksibilitet. Vipps, så var fakturaen betalt!

Les mer om Vipps faktura 

Vipps Bedrift - enkelt, raskt og billig!

Vipps er perfekt enten du har en større bedrift eller driver innsamling til idrettslaget. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto.

Les mer om Vipps Bedrift

Av: Hans Jacob Brekke Ansvarlig kommunikasjon
Blogg:
Ikke bare bank