Meny

VippsGO - flytt butikken inn i appen

Lei av styr og mas med kiosken til fotballaget? Eller har du kanskje en liten butikk? La den nye tjenesten VippsGo gjøre det litt enklere! Sett opp butikken din på 30 minutter.

VippsGO er skreddersydd for små butikker, og for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted. Nå kan kunden din bestille og betale før de kommer til kassa. Vi snakker om en butikk, rett på mobilen. Netthandel i sin aller, aller enkleste form.

VippsGO gir deg muligheten til å sette opp en liten butikk, inne i Vipps-appen. Og det er superenkelt. Det tar ca. 30 minutter, og Vipps har du satt opp din butikk. Da kan kundene forhåndsbestille fra Vipps-appen, og gå i kassen for å hente varene. Ferdig betalt.

VippsGO. Enkelt for deg. Enkelt for kunden.

VippsGO kommer i to ulike løsninger

Når du bestiller VippsGO, får du valget mellom to ulike løsninger.  

VippsGO: Kun meny

Velger du denne løsningen, vil kundene dine komme rett inn på menyen du har laget på forhånd når de søker deg opp i Vipps. Tettere på kunden kommer du ikke. Du legger inn de varene eller produktene du selger, og kunden får full oversikt med en gang de åpner Vipps-profilen din. Da kan de enkelt huke av det de vil kjøpe, og betale med en gang. Så er alt klart når de kommer og henter varene sine. Velger du denne løsningen, vil du ikke lenger kunne ta imot valgfritt beløp fra kundene dine. Ønsker du den muligheten, velger du «Valgfritt beløp og meny».  

VippsGO: Valgfritt beløp og meny

Velger du denne løsningen, vil kundene dine både kunne sende deg valgfrie beløp, eller gå inn på menyen du har laget på forhånd. Dermed står du friere til å selge varer uten fast pris, eller samle inn penger om du har behov for det.

Denne løsningen kan være nyttig for lag, foreninger og en del andre som ikke bare driver med salg fra en meny.  

Priser  

Du betaler kun 2,25 % av kjøpsbeløpet. Det er ingen etableringsgebyrer eller månedspris på VippsGO. Veldedige organisasjoner har en reduksjon på prisen: Dersom du er godkjent av Innsamlingskontrollen eller medlem i innsamlingsrådet betaler du kun 1,75 % av beløpet, og ingen månedspris.

Illustrasjonsfoto | Vipps Go gjør kiosksalg enkelt