Meny

Konferansen Global Impact 13. oktober

Konferansen «Global Impact: Teknologien som redder verden» skal synliggjøre og forsterke norsk og internasjonal teknologi og innovasjon som bidrar til oppnåelse av FNs bærekraftsmål.

Global Impact - hvordan kan teknologi hjelpe mennesker ut av fattigdom?

750 millioner menneser lever på mindre enn 17 kroner dagen. 2,8 milliarder mennesker er avhengige av forurensede materialer for å lage mat. Jorden blir stadig varmere. Hvordan kan teknologi løfte mennesker ut av fattigdom, sørge for ren energi til alle og bidra til å stoppe klimaendringene?

13. oktober tar konferansen Global Impact opp noen spesifikke bærekraftsmål og utforsker hvordan teknologi bidrar til å oppnå målene, og samtidig skape arbeidsplasser og verdier. Målet er at Global Impact-konferansen skal inspirere til aksjon, utvikling og samarbeid gjennom å samle mennesker og synliggjøre global teknologi og globale problemstillinger.

Programmet for konferansen er ytterst relevant, og foredragsholderne vil belyse temaene fra forskjellige vinkler. Du kan delta på konferansen fysisk i Kristiansand, eller digitalt om det passer deg bedre - og den gjennomføres fra klokken 10-16 den 13. oktober. 

Sparebanken Sør er medarrangør og samarbeidspartner til konferansen.

Vi er stolte av å være en bærekraftig bank, sier Geir Bergskaug

Beste bank på bærekraftsrating

Sparebanken Sør er for første gang ratet av det anerkjente Sustainalytics. Banken har god grunn til å være stolt av resultatet: beste norske bank – og fjerde beste regionale bank på verdensbasis.

Geir Bergskaug er administrerende direktør

Gir 50 millioner til bedrifter i vekst

Sparebanken Sør og Sparebankstiftelsen bidrar med 50 millioner til et nytt investeringsfond. Fondet skal bygge vekstselskaper i en region som trenger nye arbeidsplasser i privat sektor.