Meny

Teknolog

Vi er i konstant utvikling og søker nå flere nye kolleger for å sikre videre vekst på våre sikre og moderne banktjenester på tvers av våre fagområder.

Ledig stilling i Sparebanken Sør - er det deg vi søker?

Vi skal bygge fremtidens bank i skyen. Vil du bli med og videreutvikle våre sikre og moderne banktjenester?

Teknologi er blitt det ledende området for å understøtte dagens krav til bankløsninger - og Sparebanken Sør skal være i front på utviklingen av morgendagens krav. Hos oss jobber femti kompetente teknologer hver dag for å sikre at vi når våre mål, og vi er et av regionens største og mest offensive teknologimiljøer.

Vi er i konstant utvikling og søker nå flere nye kolleger for å sikre videre vekst på våre sikre og moderne banktjenester på tvers av våre fagområder

  • utvikling, med fokus på skyløsninger og erfaring fra å jobbe tverrfaglig på Azure-plattformen
  • sikkerhet, med interesse og kunnskap innen Microsoft sine løsninger og sikkerhetsrevisjon
  • drift, med sterk nettverkskunnskap, erfaring og interesse for oppsett og administrasjon av nettverksløsninger både innen fysisk infrastruktur og Azure
  • leverandørhåndtering, med interesse og erfaring innen forhandlinger og kontraktsforvaltning opp mot underleverandører

Hos oss får du ta del i et selskap med fokus på mangfold og sterk innovasjonstakt. Du vil få muligheter til å utvikle deg videre innen dine interesseområder og dele erfaring og kompetanse med et bredt fagmiljø av teknologer.

Du vil få arbeidssted i moderne og sentrale lokaler samt konkurransedyktige betingelser og mange ansattgoder.

Den rette kandidaten er nysgjerrig og har en sterk interesse for nyskapende teknologi. Du er like glad i å lære som du er i å lære bort kunnskapen og erfaringen du sitter på.

Videre har du

  • relevant høyere utdanning eller senior erfaring innen fagområdet
  • et sterkt ønske om å gi brukere av bankens systemer en best mulig opplevelse
  • fokus på kvalitet og sikkerhet i dine leveranser

Synes du dette virker interessant, kjenner deg igjen i erfaring og interesse vi etterspør - og ønsker å vite mer om oss i Sparebanken Sør og denne muligheten?

Registrer deg som søker via annonsen på finn.no (åpnes i nytt vindu).

Vi ser frem til å høre fra deg!

Om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 155 mrd. kroner. Banken er blant landets største sparebanker med over 30 lokasjoner, og har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og stort fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn. Bankens definerte verdier er stødig, engasjert og framtidsrettet.