Meny

Senior IT-konsulent søkes

Vi har et meget godt fagmiljø og ser nå behovet for å styrke dette ytterligere.

Ledig stilling som automatiseringsutvikler

Om stillingen

Vi tilbyr varierte og spennende utfordringer i en endrings- og teknologiorientert bransje. Banken har sitt hovedkontor i Kristiansand. De som jobber hos oss opplever reell påvirkningsmulighet og nærhet til relevante beslutningsprosesser. Vi har et meget godt fagmiljø og ser nå behovet for å styrke dette ytterligere.

Vår plattform består blant annet av produkter og leveranser fra markedsledere slik som Microsoft, Cisco, IBM, HPE Aruba og andre.

Arbeidsoppgaver i avdelingen

  • generelle driftsoppgaver med kontinuerlig forbedring på områder som blant annet
  • Microsoft 365
  • Azure
  • Intune
  • bankens IT-infrastruktur
  • oppfølging av bankens IT-leverandører
  • arbeid med sikkerhetshendelser
  • deltakelse i relevante prosjekter

Ønskede kvalifikasjoner

Du har høyere utdanning innenfor informasjonsteknologi. Erfaring eller sertifiseringer kan oppveie for manglende formalkompetanse. Du vil inngå i bankens IT-tekniske kompetanseteam. Gruppen har driftsansvar for IT-operative tjenester mot en rekke leverandører og deltar som tekniske rådgivere i prosjekter.

Personlige egenskaper

Vår drømmekandidat er ivrig etter å stadig lære mer, er glad i å dele sin kunnskap; både med kunder, kolleger eller samfunnet. Hen har også gode kommunikasjonsegenskaper, er faglig trygg og løsningsorientert, samarbeider godt med tekniske og ikke-tekniske ressurser og er i stand til å håndtere komplekse miljøer. Intet mindre! Dersom du kjenner deg igjen i noe av dette, håper vi at du søker.

Vi tilbyr

Vi kan tilby et kompetent, engasjert og hyggelig fagmiljø i vekst. En spennende stilling i en av landets største banker innen et område som er høyt prioritert.

Konkurransedyktige betingelser.

For mer informasjon om stillingen, kontakt leder IT-forvaltning Nils Henrik Brodersen på 90 54 92 06.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på kvalifiserte søkere før ansettelse.

Søknad med CV sendes via Jobbnorge.no (åpnes i nytt vindu) innen 26. mars 2023.

Om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 157 mrd. kroner. Banken, som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn.