Meny

Finansiell rådgiver i Kviteseid og Bø

Vi er i vekst og søker nå nye kollegaer. Vi håper du vil bli en del av en fremtidsrettet, stødig og godt etablert lokalbank!

Ledig stilling hos Sparebanken Sør

I Kviteseid og Bø er vi et godt team på 8 ansatte som har det gøy på jobb hver dag! Kviteseid og Bø inngår i avdeling Øvre Telemark og Setesdal. Avdelingen vår strekker seg fra Evje i vest til Bø i Telemark i øst, med totalt 17 ansatte.

Vi er i vekst og søker nå nye kollegaer. Vi håper du vil bli en del av en fremtidsrettet, stødig og godt etablert lokalbank! Banken er sterkt engasjert i lokalmiljøet, bl.a. gjennom store og små gavetildelinger til lokale lag og foreninger.

Er du glad i mennesker og liker å jobbe i team, da er denne jobben hos oss midt i blinken for deg. Vi ser frem til å motta nettopp din søknad!

Hos oss skal du jobbe med

  • økonomisk rådgivning mot nye og eksisterende kunder
  • utvikling og oppfølging av egen kundeportefølje

Du

  • er energisk, med gode kommunikasjons- og formidlingsevner
  • har stor interesse og evne for salg
  • er pålitelig, lærevillig og pliktoppfyllende
  • har evne til å jobbe målrettet
  • har grunnleggende datakunnskaper og interesse for teknologi
  • har god økonomisk forståelse og gjerne utdanning innen økonomi
  • må gjennomføre autorisasjonsprøven hvis du ikke allerede er ferdig autorisert finansiell rådgiver

Dette er en flott mulighet for rett person! Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger. Arbeidssted Kviteseid og Bø.

Vil du vite mer, så ta kontakt med banksjef Torhild Landberg Felle, 91 87 15 95, eller HR-sjef Thor Nordvold, 98 28 16 81.

Søknad med CV sendes via jobbnorge.no (åpnes i nytt vindu) innen 2. juni 2024.

Om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 157 mrd. kroner. Banken, som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner. Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn.