Meny

Autorisert finansiell rådgiver

Vi søker etter en erfaren rådgiver som kan overta og utvikle en stor og god portefølje i Kristiansand.

En av våre dyktige rådgivere skal over i annen stilling i banken. Vi er på jakt etter en person som brenner for å gi kundene gode opplevelser og som ønsker å bygge sterke relasjoner til kundene sine. Du trives med å ha resultatansvar for din egen portefølje.

Du

  • har solid erfaring som finansiell rådgiver
  • er en relasjonsbygger og god på kommunikasjon
  • har evne til å jobbe selvstendig og målrettet
  • har økonomisk utdanning eller god økonomisk forståelse
  • er ferdig autorisert som finansiell rådgiver

Dette er en flott mulighet for rett person til å bli en del av vårt team i Kristiansand. Vi kan tilby et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger m.m.

Vil du vite mer, så ta kontakt med regionbanksjef Nina Sørensen, 98 28 16 55, eller HR-sjef Thor Nordvold, 98 28 16 81.

Søknad med CV sendes via jobbnorge.no (åpnes i nytt vindu) innen 29. mars 2023.

Om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 157 mrd. kroner. Banken, som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn.