Meny

Ass. banksjef for privatmarkedet i Grimstad

Nåværende ass. banksjef skal over i en annen stilling, og dermed trenger vi en ny kollega. Er du vår nye assisterende banksjef for privatmarkedet i Grimstad?

Sparebanken Sør sin avdeling i Grimstad er en veldrevet og attraktiv arbeidsplass med 18 dyktige ansatte, der 6 av disse jobber med bedriftsmarkedet i området.

Nåværende ass. banksjef skal over i en annen stilling, og vi søker hennes etterfølger. Som ass. banksjef vil du være en viktig bidragsyter til å videreutvikle avdelingens posisjon som en sentral finansaktør i regionen.

Viktige arbeidsoppgaver vil være

  • være med å videreutvikle avdelingens posisjon som en sentral finansaktør
  • personalansvar og oppfølging av avdelingens PM-rådgivere
  • resultatoppfølging
  • finansiell økonomisk rådgivning innen bank og forsikring
  • utvikling og oppfølging av egen kundeportefølje

Vi ser for oss at du

  • har høyere økonomisk utdannelse (bachelor/master)
  • har god lokalkunnskap
  • evner å motivere, inspirere og tenke helhetlig
  • er salgsorientert og kan skape gode relasjoner til eksisterende og nye kunder
  • er markedsorientert, kvalitetsbevisst og har klar forretningsmessig innstilling

Våre verdier er stødig, engasjert og fremtidsrettet, og vi håper det er noe du kjenner deg igjen i.

Høres dette interessant ut? Da håper vi å høre fra deg! Hos oss vil du få en variert hverdag med spennende utfordringer, og du blir en del av en endrings- og teknologiorientert bransje. Vi har et godt sosialt miljø, bonusordning, og gunstige pensjons-, forsikrings- og låneordninger.

Hvis du vil vite mer, ta kontakt med regionbanksjef PM, Gro Lunde, 48 86 91 00 eller HR-sjef Thor Nordvold, 98 28 16 81.

Søknad med CV sendes via jobbnorge.no (åpnes i nytt vindu) innen 28.03.2023.

Om banken

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 157 mrd. kroner. Banken, som er blant landets største sparebanker, har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og har fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn.