Ang. netthandel: Akkurat nå er det problemer dersom du er på iPhone på internett og skal bekrefte kjøp med BankID på mobil. Bekreft med vanlig BankID, eller bruk PC når du skal handle, så fungerer alt som normalt.

Slik starter du enkeltpersonforetak

Så gøy! Vi heier på deg. Et enkeltpersonforetak er meget enkelt og greit. Et organisasjonsnummer er stort sett det du trenger, I tillegg til å registrere deg som kunde hos oss.

Hva er egentlig et enkeltpersonforetak

For at du skal kunne registrere et enkeltpersonforetak, må du drive med næringsvirksomhet. Virksomheten må ha et visst omfang og varighet. Engangshendelser eller hobbyvirksomhet regnes ikke som næringsvirksomhet. Navnet på foretaket må inneholde etternavnet ditt slik det er registrert i Folkeregisteret.

2 steg: Slik starter du et enkeltpersonforetak

1. Registrer deg på brreg.no

2. Bli bedriftskunde hos oss

Og slik starter du...