Meny

Levere legitimasjon digitalt

Vi trenger jevnlig å få oppdatert legitimasjonen til kundene våre. Dette kan gjøres via nettbanken eller mobilbanken i kombinasjon med BankID-appen.

I nettbanken

Velg menypunktet Levere legitimasjon under Ditt kundeforhold i menyen. Du må laste ned BankID-appen om du ikke har denne fra før, der kan du velge å gjøre en ID-sjekk. Du trenger enten passet eller ditt nasjonale ID-kort, i tillegg til QR-koden du får oppgitt i nettbanken. Følg instruksjonene i BankID-appen for å levere legitimasjonen din til oss.

I mobilbanken

Velg Ditt kundeforhold i menyen til mobilbanken. Velg Levere ny legitimasjon. Du må laste ned BankID-appen om du ikke har denne fra før. Du trenger også passet eller ditt nasjonale ID-kort. Klikk så på lenken i mobilbanken, og følg instruksjonene i BankID-appen for å levere legitimasjonen din til oss.

Videoforklaring - slik leverer du legitimasjon på mobilen

Hva er gyldig legitimasjon?

Listen over gyldig legitimasjon er etter veiledning fra Finanstilsynet. Gjelder kunder etablert etter 2007.

  • Norske og utenlandske pass (ikke nødpass), samt norsk nasjonalt ID-kort dersom du har BankID hos oss og ble kunde etter 2007.
    Dersom du ikke har BankID hos oss, kan du bruke en av følgende legitimasjonstyper:
  • Norske førerkort utstedt etter 1. januar 1998.
  • Nasjonale ID-kort utstedt av et EØS-land
  • Norsk utlendingspass (blått pass)
  • Norsk reisebevis for flyktninger (grønt pass)
  • BankID

Hvorfor vi trenger legitimasjonen din

Det er viktig for oss å beskytte dine økonomiske interesser. Det betyr blant annet å beskytte deg mot ID-tyveri, svindelforsøk og andre former for økonomisk kriminalitet. Å bidra til det er en del av vårt samfunnsansvar. Du finner mer informasjon om hvor viktig det er at vi har oppdatert legitimasjon og annen kundeinformasjon her: Du må oppdatere kundeinformasjon din

Er du ikke digital? Du kan også komme til et av kontorene våre. Se listen over kontorer som kan skanne legitimasjon her.

English information about updating customer information.