Møt Sparebanken Sør under Arendalsuka

  •  

Folkehavet under Arendalsuka 2019. Foto: Arendalsuka

Med over 11 500 arrangementer i år, blir Arendalsuka større enn noen gang. Norges største møteplass for informasjonsdeling, politikk og næringsliv. Et yrende folkeliv og stort engasjement – noe også Sparebanken Sør i år skal bidra til å skape.

12. august er det igjen duket for et yrende folkeliv under Arendalsuka. Her vil du finne alt fra interesseorganisasjoner og næringslivstopper, til engasjert ungdom og partiledere. Med over 11 500 arrangementer på under én uke, er det ikke utenkelig at du finner et par temaer som favner om en av dine interesser. Lenke til hele programmet finner du i bunnen av denne bloggposten.

Besøker du oss?

Sparebanken Sør ønsker å bidra til vekst og utvikling i landsdelen. Å støtte opp under slikt et verdifult arrangment blir derfor viktig for oss. I år vil vi være mer synlig enn noen gang, med eget område øverst i Kirkebakken. Her kan du sette deg ned i saccosekken, til lyden av loungemusikk og live podkastinnspilling med nydelig kaffe, laget av egen barista. 

Du vil også kunne brukerteste våre helt nye betalingstjenester, samt være med i trekningen av flotte premier.

Håper vi ser deg!

Se programmet her

 

Fakta om Arendalsuka

Hva: Norges største politiske møteplass. Gratis arrangement, og åpent for alle.

Hvor: Arrangementene arrangeres ulike steder i og rundt Arendal sentrum. Møteplass for de ulike arrangment finner du på arendalsuka.no

Når: 12. - 19. august 2019

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank