Meny

Lastebilforsikring

Trenger du lastebilforsikring, anbefaler vi å ta kontakt for å få en forsikring tilpasset bedriften din. Hvilke behov din bedrift har kan være ulikt en annen, og dersom du skal forsikre mange lastebiler, kan vi diskutere muligheter for fast prisordning og fri kjørelengde.

Hva dekker lastebilforsikring

Standard kasko lastebilforsikring dekker ansvar, rettshjelp, fører- og passasjerulykke, brann, tyveri, glassruter, redning, bagasje og bilskade. I tillegg er det mulig å få tilvalg på kaskoforsikringen, basert på behovene du måtte ha angående godsansvar, snøbrøyting, leasing eller annet.

Kontakt oss for å få et tilbud basert på dine behov. Det er også mulig å få delkasko eller ansvarsforsikring, ta en prat med oss for å se hva som passer for bedriften din.

Om verdien på lastebilen

Verdien på lastebilen skal tilsvare markedsverdien. Når lastebilen har vært forsikret en stund, er det dermed smart å justere verdien på den. 

Om overføring av bonus fra firmabil til lastebil

Bonus fra person-, vare-, kombinert- og campingbil, i tillegg til motorsykkel, kan overføres til lastebil med totalvekt opptil 7500 kilo.

Ofte stilte spørsmål om lastebilforsikring

Når trenger jeg godsansvarforsikring?

Når trenger jeg kranansvar på lastebilen?

Trenger jeg ekstra forsikring når jeg driver med snøbrøyting?

Vi tilbyr lastebilforsikring via Frende forsikring