Steg 3

Du kan bestille BankID og BankID på mobil i nettbanken, noe som gjør pålogging til nettbanken enda mer sikker. BankID på mobil er også enklere, siden du som regel har med deg mobilen over alt.

Husk å være bevisst på hvilket personlig passord du velger for BankID-pålogging, slik at du ikke blander med pålogging uten BankID. Dersom du glemmer passordet ditt, kan du bruke Glemt passord-funksjonen under påloggingsvinduet for pålogging med eller uten BankID.