Netthandel med Verified by visa

Verified by Visa er en tjeneste som innebærer bruk av tilleggssikkerhet som beskytter mot at uvedkommende betaler med ditt kort på Internett.

Verified by Visa er raskt og enkelt å bruke. Etter at du har tastet inn kortnummer og kortets utløpsdato vil du bli bedt om å identifisere deg. Du identifiserer deg på samme måte som når du logger deg på nettbanken. Først taster du brukernavn og passord. Deretter taster du angitt kode fra kodebrikken din.

Les mer om Verified by Visa her.