Meny

Huseierforsikring bolig

Huseierforsikring for boligbygg sikrer bl.a. borettslag, sameier, selveierleiligheter og andre bygg med kun boliger. Alle leilighetene i en bygning må forsikres samlet i Frende Forsikring. 

Illustrasjonsfoto til huseierforsikring bolig

Forsikring ved utett tak?

Det er mulig å utvide forsikringen slik at den dekker følgeskader av utett tak og/eller vegg. Denne utvidede dekningen kan du kjøpe til enebolig, kjedet enebolig, tomannsbolig, rekkehus og firemannsboliger som er bygget etter 1980.

Ansvarsforsikring som del av huseierforsikring for bolig

Ansvarsforsikring på huseierforsikringe for bolig omfatter også huseieransvar og styreansavar. Huseieransvaret dekker det rettslige erstatningsansvaret som eiendommens eier pådrar seg. Styreansvar inkluderer det rettslige erstatningsansvaret for formueskade som et medlem eller varamedlem i styret i boligsameiet/borettslaget pådrar seg.

Valgfrie tillegg tilpasset boligen

Det er flere mulige tillegg til huseierforsikringen som kan legges til forsikringen for boligen det er snakk om, slik som husleietap, antikvarisk merverdi og skadedyrforsikring. Ta kontakt med oss, så hjelper forsikirngsrådgiveren deg med å tilpasse forsikringen til dine behov.