Meny

På pallen i Kundeserviceprisen

Kundesenteret i Sparebanken Sør har den siste tiden jobbet grundig og systematisk med å forbedre servicen og responstiden, og det har gitt resultater.

Kundesenteret jubler over tredjeplass i Kundeserviceprisen

På bildet: et jublende kundesenter i Sparebanken Sør.

Forrige uke ble kundesenteret vårt nummer tre i kategorien bank i Kundeserviceprisen, en kåring som utføres hvert år av SEE YOU.

– Vi er så stolte av den dedikerte gjengen på kundesenteret! De står på hver eneste dag for å gi kundene våre den beste hjelpen. Dette er en viktig lagseier, og en anerkjennelse av jobben vi gjør, sier Kristian Stormyr, konstituert leder for salgssenteret.

Alle deltakerne i kåringen har i en periode på to måneder blitt kontaktet 50 ganger av såkalte «mystery shoppers». De evaluerer kvaliteten grundig basert på følgende kategorier: svar og ventetid, mottak og velkomst, selve kundebehandleren, totalinntrykk og opplevelse.

– At vi får pallplassering i kåringen første gang vi melder oss på, og så kort tid etter at vi har begynt å jobbe systematisk med dette, sier mye om hvor langt vi allerede har kommet, sier Åse Fyksen, konstituert leder for kundesenteret.

Hun forteller at de ansatte på kundesenteret er svært stolte over prisen, og at det har gitt dem enda mer motivasjon.

– Det er godt å føle at jobben vår er viktig, og at vi kan gjøre en forskjell for kundene. Kåringer er stas, men det er flest hverdager og hver eneste samtale betyr noe, sier hun.

Illustrasjonsfoto | kodebrikke til bruk ved innlogging, med eller uten BankID

Forskjellen på kodebrikke, BankID og BankID på mobil

Lurer du på om det er forskjell på kodebrikke og BankID, og hva er BankID på mobil og BankID-appen i alt dette? Vi forklarer de ulike innloggingsløsningene for deg.