Meny

Kunder som forsøker å logge inn i nettbank, mobilbank og nettbedrift med appleprodukter, kan ha problemer med å logge seg inn. Det kan hjelpe å oppdatere iOS. Beklager ulempen.

Tips til Sør Dashbord

Her finner du brukerveiledninger med video for å hjelpe deg i gang med Sør Dashbord, en tjeneste som du kan få gratis til nettbedrift om du bestiller hos oss.

Se brukerveiledning i pdf-format for Sør Dashbord her.

Tips før du starter med Sør Dashbord

Du kan lage moduler i Sør Dashbord tilpasset hvilke tjenester du har i nettbedrift.

For å endre moduler, klikk på tre prikker eller ordet Konfigurer. Før du bygger moduler, tenk på hva du trenger, og gi modulene egne navn for å få bedre oversikt. Husk å lagre.

Modulene er også en snarvei til for eksempel Cash Pool eller nettbedrift. For å komme tilbake til dashbordet, klikk på Mine dashbord, og velg Sør Dashbord.

Slik bygger du ditt eget dashbord

Slik endrer og kopierer du i dashbordet

Slik deler du dashbord med kollegaer

Del dashbord med kollegaer for å forenkle rapporteringen internt. Klikk på del-ikonet oppe til høyre og velg dashbordet du ønsker å dele. Skriv en melding til mottakeren og klikk på del. Kopier lenken i utklippstavlen, lim inn i e-post og send til mottakeren. Mottakeren får kun opp kontoer som denne har tilgang til.

Les mer om nettbedrift og Sør Dashbord

Nettbedrift

Sør Dashbord