Meny

Digitalt kort

Sparebanken Sør sine betalingskort fås også som digitale kort. Det betyr at du finner en digital versjon av kortene dine i nett- og mobilbanken, som du for eksempel kan bruke til netthandel. Umiddelbart etter at du har bestilt et nytt kort får du digitalt kort tilgjengelig.

Illustrasjonsfoto  av kvinne på sofa, i anlednking digitale kort i nett- og mobilbanken

Netthandel uten fysisk kort

Dersom du sitter godt plassert i stolen, kan du nå handle på nett uten å måtte ha det fysiske kortet foran deg - du oppgir bare kortinformasjonen fra det digitale kortet. Det digitale kortet kan benyttes til netthandel, siden det viser kortinformasjon som kortnummer og CVV-kode (sikkerhetskode).

Digitalt kort finner du under «Kort» i menyen i nett- og mobilbanken, og i appen «Kortkompis». Du har digital visning tilgjengelig for alle kort du har i Sparebanken Sør. 

Bestiller du et nytt betalingskort, får du i tillegg et digitalt kort som blir tilgjengelig med én gang, og som du umiddelbart kan ta i bruk til betaling på nett. Du slipper altså å vente på å få det fysiske kortet i posten.

- Kortkundene våre skal oppleve smidige og gode prosesser i hverdagen når de bruker våre tjenester. Sammen med Visa jobber vi kontinuerlig med å finne gode løsninger for kundene våre. Vi tror digitalt kort vil forenkle betalingssituasjoner ytterligere, sier Lars Pedersen, leder av Kort og betaling i Sparebanken Sør.

- Umiddelbar tilgjengelighet eller instant issuing er et steg mot fremtiden. Sparebanken Sør sine kunder blir blant de første som kan benytte seg av løsningen, sier Henning Holtan, leder for Visa Norden Baltikum.

Trygg løsning

Tjenesten leveres av TietoEVRY og gjør at bankens kortsystemer på en sikker måte kan utstede alle kort øyeblikkelig etter at de er bestilt. Den digitale CVV-koden er dynamisk og endres jevnlig, dette for å sikkerhetsstille det digitale kortet.

Les mer om våre kortprodukter og bestill kort her