VippsGo - flytt butikken inn i appen!

 •  

VippsGO gir deg muligheten til å sette opp en liten butikk inne i Vipps-appen. Og det er superenkelt. Slipp styr i kiosken til fotballaget, med pengeinnsamlingen eller butikken din. Skaff deg VippsGO. Klar, ferdig, GO!

Hva er Vipps Go?

Vi snakker om en butikk rett på mobilen. VippsGO er rett og slett mobilbetaling i sin aller, aller enkleste form. Bygg meny og Vipps, så har du satt opp butikken din. Da kan kundene forhåndsbestille fra Vipps-appen og gå i kassen for å hente varene. Ferdig betalt.

VippsGo_flytt butikken din inn i appen

Hvem passer Vipps Go for?

VippsGO er supersmart for små butikker, lag og foreninger, festivaler og arrangementer, til take away- restauranter, frisører, pop-up butikker og mange andre. 

Alle har stort sett med seg mobilen, og over 2,9 millioner nordmenn har tatt i bruk Vipps. Gjør det enkelt for kundene dine, få handelen raskt unna. Hva venter du på? :)

Fordeler med Vipps Go

 • Butikken din er klar innen 30 minutter
 • En enkel og sikker betalingsløsning, uten bruk av betalingsterminal
 • Tilgang til en markedsplass med 2,9 mill brukere på Vipps
 • Mulighet for bestillinger frem i tid
 • Økt salg

Hvordan komme i gang med Vipps Go?

 1. Løsningen bestiller du hos Sparebanken Sør /vipps.no eller direkte i Vipps Portalen hvis du er Vipps bedriftskunde i dag.
 2. Åpner opp butikken etter tilsendt brukernavn/passord.
 3. Meny settes enkelt opp via eget nettsted.
 4. Følg løpende ordre på nettsiden.
 5. Lever ut varer og sjekk ut varene.

Skattefradrag ved gaver 

Mange veldedige organisasjoner er godkjent for å tilby skattefradrag for frivillige gaver.  Beløpsgrensen er i 2018 økt til 40.000 pr. giver.  Denne muligheten kan du nå også få i VippsGO. 

Send en mail til kundesenterbedrift@sor.no med ditt Vipps-nummer og organisasjonsnummer, og vi hjelper deg i gang.  Rapporten du trenger til skattemyndighetene finner du i VippsGO- portalen.

Les mer om VippsGo her 

Av: Janicke Altenborg Innholdsprodusent | Ansvarlig sosiale medier
Blogg:
Ikke bare bank