Meny

Bedriftsrådgiver

Spennende stilling ledig som bedriftsrådgiver i regionens ledende næringslivsbank!

Er du vår nye bedriftsrådgiver?

Sparebanken Sør ønsker å styrke laget med en bedriftsrådgiver, hovedsakelig rettet mot bedrifter i Vennesla- og Kristiansand-regionen. For å lykkes i rollen må du være målrettet og trives med kunderelasjoner, kredittarbeid og salg.

Hos oss vil du få spennende utfordringer og få jobbe i landsdelens største bank. Som bedriftsrådgiver i Sparebanken Sør blir du en del av et godt arbeidsmiljø og et team med kompetente medarbeidere. Du vil få store muligheter for faglig og personlig utvikling. Arbeidssted vil være delt mellom kontorene våre i Vennesla og Kristiansand.

Vi ønsker deg som

 • har høyere økonomisk utdanning og gjerne relevant erfaring
 • er flink med mennesker og god på å skape- og ivareta relasjoner
 • trives med både samarbeid og selvstendig arbeid
 • er analytisk og nøyaktig
 • er engasjert og liker å ta initiativ overfor potensielle bedriftskunder
 • er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig
 • vil være med å skape bærekraftig vekst og utvikling for landsdelen vår

Sentrale arbeidsoppgaver vil være

 • kreditt-/risikoanalyse og rådgivning overfor eksisterende og potensielle bedriftskunder
 • utvikling og proaktiv oppfølging av egen kundeportefølje
 • salg av konsernets finansielle løsninger og breddeprodukter (plassering, forsikring, leasing m.m.) til etablerte og nye kunder
 • forberedelse og presentasjon av lånesøknader for bankens besluttende organer

Vi tilbyr et spennende arbeidssted med gode utviklingsmuligheter, konkurransedyktig lønn, fleksibel arbeidstid, hjemmekontorordning, gunstige pensjons-, forsikrings- og låneordninger, bonusordning og et godt arbeidsmiljø på en solid og veldrevet arbeidsplass.

Vil du vite mer, så ta kontakt med regionbanksjef Kjell Tore Omland, mobil 90 86 94 06 eller HR-rådgiver Bolette Sofie Ingeberg, mobil 99 36 16 86.

Vi gjennomfører bakgrunnssjekk på kvalifiserte søkere før ansettelse.

Søknad med CV sendes via jobbnorge.no (åpnes i nytt vindu) innen 09.10.2022.

Om arbeidsgiveren

Sparebanken Sør er en solid og veldrevet regionsparebank med en forvaltningskapital på ca. 152 mrd. kroner. Banken er blant landets største sparebanker med over 30 lokasjoner, og har sitt markedsområde i Agder, Vestfold og Telemark, samt i Rogaland. Sparebanken Sør er en attraktiv arbeidsgiver med kraft og ambisjoner.

Banken har 470 dyktige medarbeidere med høyt faglig nivå og er kjent for effektive beslutningsprosesser. Satsing på ny teknologi og digitalisering sikrer gode kundeopplevelser i alle kanaler. Banken er sertifisert innen likestilling og mangfold, har et sterkt samfunnsengasjement og stort fokus på bærekraft. Sparebanken Sør deler hvert år ut betydelige midler i gaver til nærmiljø og lokalsamfunn. Bankens definerte verdier er stødig, engasjert og framtidsrettet.