Vil du blogge om studentøkonomi?

  •  

Student? Da er dette en spennende mulighet for deg!

Er du en student som liker å skrive?

Da er dette en drømmedeltidsjobb for deg! 

Det siste året har jeg vært studentblogger for Sparebanken Sør. Arbeidsoppgavene har gått ut på å skrive  1-2 blogginnlegg i måneden om studentøkonomi, og generelle tips som kan være nyttige for både ungdommer, studenter og voksne.

Jeg har fått betaling for hvert innlegg, noe som har kommet godt med i min trange studentøkonomi.

Jeg har, i år som i fjor, jobb som sommerferievikar hos Sparebanken Sør i Fyresdal. Sommeren 2014 tipset sjefen min meg om at det var mulig å søke på jobb som studentblogger.

Dette hørtes ut som en veldig spennende mulighet, så jeg skrev en søknad formet som et blogginnlegg - og sendte inn. Jammen var jeg heldig og fikk jobben! Det siste året har jeg fått skrive blogginnlegg for Sparebanken Sør om min studenthverdag.

Jeg har delt egne erfaringer, råd og tips fra min studenthverdag i Trondheim, hovedsakelig med studentøkonomiøyne.

Stafettpinnen gis videre

Nå er min periode som studentblogger over, og en annen skal få ta over stafettpinnen.

Kan den neste være deg?

Er du glad i å skrive og er interessert i hverdagsøkonomi? Har du lyst på en annerledes og spennende deltidsjobb med fleksibel arbeidstid og stor grad av selvstendighet?

Da anbefaler jeg deg å søke!

Å jobbe som studentblogger for en bank er utrolig gøy, og ikke minst en erfaring som er veldig nyttig å ha med seg. Dette er kanskje en mulighet du aldri får igjen. I tillegg ser det veldig bra ut på CV’en – uansett hvilken jobb du kommer til å søke på i fremtiden.

Vil du ha jobben?

Send en kort og kreativ søknad til brekke@sor.no, hvor du forteller litt om deg selv og dine kvaliteter. Legg gjerne ved bilde av deg selv og eksempler fra relevant erfaring.

Søknadsfristen er 1. september.

Lykke til!

Blogg:
Ikke bare bank