Vi har Norges mest fornøyde bedriftskunder!

  •  

Superstolte bedriftsrådgivere fra hele regionen takker kundene for tilliten.

Vi er stolte over at våre bedriftskunder har kåret oss til Norges beste bank! I EPSIs store bankstudie for 2018 er Sparebanken Sør landets beste på kundetilfredshet. Og det skal vi fortsette å være.

Sparebanken Sør topper i bedriftsmarkedet

I den årlige, nasjonale kundetilfredshetsundersøkelsen blant alle landets banker scorer vi høyest, og danker ut store konkurrenter som DNB, Nordea og Sparebank 1. Vi får vesentlig bedre tilbakemeldinger fra kundene i år sammenlignet med i fjor, og er nå banken med de mest tilfredse bedriftskundene.

Vi er og skal være landsdelens egen bank, og verdiene vi skaper forblir til landsdelens beste. Vi vektlegger kunderelasjoner, følger strukturert opp, har hovedkontor i egen landsdel og flere avdelingskontorer. I tillegg er vi blitt så store at vi tiltrekker oss kompetanse som nok ellers ville ha havnet i Oslo-markedet. Samarbeidet med forsikrings- og leasingselskap, og ikke minst Sørmegleren må også trekkes fram. 

Om bankundersøkelsen

Blant emnene som ligger bak poenggivningen er omdømme, forventninger, produktkvalitet, servicekvalitet, verdi for pengene, lojalitet og opplevelse av klagebehandling. Her er rapportene fra EPSI (åpnes i nytt vindu).

Tusen takk for tilliten, kjære kunder!

Hilsen en stolt gjeng på bedriftsmarkedet.

Av: Trond Skjæveland Markedssjef
Blogg:
Ikke bare bank