Sparebanken Sør søker ny studentblogger, er dette deg?

  •  

Vil du ha ekstrajobb som studentbloggeren til Sparebanken Sør?

OPPDATERING: Søknadsfristen er gått ut.

Er du glad i å skrive? Synes du privatøkonomi er spennende? Da vet jeg om den perfekte ekstrajobben for deg!

Hva er egentlig en studentblogger?

Jeg har dette skoleåret fått prøve meg i jobben som studentblogger for Sparbanken Sør. Det har vært en skikkelig spennende deltidsjobb, men nå er tiden kommet for å gi plass til nestemann.

Som studentblogger skriver du om lag ett innlegg i måneden om den økonomiske hverdagen du opplever som student. Formålet er å gi litt innsyn i den økonomiske situasjonen studenter lever i, dele ut noen gode råd og ellers gi temaet privatøkonomi et levende narrativ.

Hva får jeg ut av det?

Jobben som studentblogger er veldig lærerik. Den har i hvert fall vært det for meg som ikke kunne noe særlig fra før. Jeg lærte masse om langtidssparing og budsjettering, og står på tryggere økonomisk grunn nå enn da jeg begynte i jobben.

Dessuten er det mange andre fordeler med å jobbe som studentblogger. Du kan jobbe når som helst og hvor som helst. Jeg skriver for eksempel dette iført joggebukser mens jeg ligger på senga hjemme, klokka tolv på en vanlig onsdag. Jeg tjener til livets opphold mens jeg ligger her, er ikke det fantastisk?

Men jeg har jo aldri blogget før?

No worries. Du trenger verken være økonom eller profesjonell skribent. Banken søker bare etter en student som har studert i minst ett år, liker å skrive og har et snev av økonomisk sans. Og dersom du har bankerfaringer som student, eller har blitt reddet av forsikring i studenttiden, så er du kanskje superkvalifisert?

Høres ikke dette spennende ut?

Om søknaden

  • Frist for å sende inn søknaden er 1. mai 2018. Bloggoppdraget er forventet å vare ut skoleåret 2018/2019.
  • Send inn søknaden til redaksjon@sor.no. Søknaden bør bestå av en CV, et kort søknadsbrev, og et tekstforslag der du forteller om seg selv i bloggformat. Dette er tenkt som en introduksjon til deg selv og studentbloggen - skriv som om du har fått jobben. :)
  • Vi utfordrer deg til å sende inn et videoopptak også som passer til det du skriver om.

Et siste tips til deg som vil søke: vær litt original i søknaden, vi ser etter noen som stikker seg ut og gir av seg selv.

Lykke til folkens!

Av: Johannes Skjeie Studentblogger
Blogg:
Ikke bare bank