Grimstad Color Festival 22. august

  •  

Ansatte i Sparebanken Sør deler ut gavesjekk til Grimstad Color Festival


Studentene ved Universitetet i Agder inviterer hele Sørlandet til musikk, farge og glede!

Grimstad er en flott sørlandsby, med yrende liv i sentrum hele året. 3500 studenter fra nær og fjern ønskes hvert år velkommen til det som må være Norges koseligste studieby.

I år har noen av oss studenter altså bestemt oss for å bidra litt ekstra til liv og leven i byen, og inviterer små og store til å tilbringe dagen sammen med oss rundt sentrum, med fargeløp og konsert. Siden januar har vi jobbet hardt for å sette sammen et bra opplegg, og har ordnet med alt fra mat og drikke til scenerigg og toaletter. Det har tatt mye tid, men også vært lærerikt, og vi har knyttet mange spennende bekjentskaper gjennom prosessen.

Hva er Color Run?

Tradisjonen har sin opprinnelse fra Holi festival i India, og utartet seg etter hvert til såkalte Color Runs, hvor man starter i hvite klær og blir gradvis dekket med forskjellige farger gjennom den 5 km lange løypen. Et konsept som har vist seg populært hos alt fra små barn til pensjonister. Man er jo tross alt verken for ung eller gammel til å ha det moro sammen.

Tommy Marman med band skaper magi på Gundersholmen

Gutta i bandet studerer musikk ved Universitetet i Agder (noen av dem har hele 8 år med musikkstuder bak seg) og lager herlig sommerlige poplåter som kunne sklidd rett inn på hvilken som helst av de største musikkfestivalene. Det har også vært viktig for oss å vise frem hvilke store talenter som faktisk finnes på vårt eget universitet.

Kongsted løfter stemningen til himmels

Den danske produsenten er nominert til hele seks priser ved årets "Danish DJ Awards", blant annet "Danish artist of the year". Og merittlisten er lang og tykk som en mattebok. Som PC's Partyfix ville sagt, blir det Ibiza- og Hollywood-stemning. Det kommer til å koke i solnedgangen på Gundersholmen når Kongsted spinner skiver.

Ellers har vi booket artister som Radiojam (NO), Le Boeuf (DK) og Sterkøl (FR), så her blir noe for en hver smak. Fra tropical house til gode, gamle sommerslagere.

Sparebanken Sør sponser Grimstad Color Festival

Som de fleste andre festivaler og arrangementer er vi avhengige av noen gode støttespillere for å klare å lage et så stort arrangement. Vi er så heldige at Sparebanken Sør ser verdien i å skape en levende universitetsby og hjelper oss på veien.

Les mer om festivalen på www.colorfestival.no og Grimstad Color Festival sin facebookside.

Vi gleder oss til å se deg på startstreken ved torvet 22. august!

Vennlig hilsen
Tobias Lynghaug, festivalgeneral, Grimstad Color Festival

Ansatte i Sparebanken Sør deler gledelig ut gavesjekk til Grimstad Color Festival

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank