Eldrebølgen på Sparebanken Sør Arena

  •  

Sparebanken Sør og Start inviterer 1000 publikummere til "eldrebølgen" på neste hjemmekamp.

Vi inviterer 1000 «eldre» til Start-kamp på søndag.

Det er alltid moro med folksomme tribuner og mye liv på fotballkamper. Og Starts førstkommende hjemmekamp mot Brann blir forhåpentligvis en minnerik opplevelse for mange.

Sparebanken Sør og Start vil nemlig gjøre litt ekstra stas på den eldre generasjonen, og inviterer 1000 sørlendinger over 60 år til fotballkamp. Mange i denne aldersgruppen har nok gode minner med Start fra «gamle dager» på Kristiansand stadion. Nå legger vi til rette for en nok en festforestilling på Sparebanken Sør Arena.

Livsglede for eldre, Startpensjonistene, sangforeninger og en rekke andre organisasjoner og klubber har gjennom sine nettverk invitert med seg hundrevis av veteraner.

Deler ut billetter

I tillegg deler vi ut gratisbilletter til våre kunder som opplevde 1954, ved våre kontorer i Kristiansand sentrum, Søgne, Songdalen, Mandal, Lillesand og Vennesla. Her er det førstemann til mølla. Vi deler ut, så lenge vi har billetter igjen.

En time før kampstart vil festplassen utenfor arenaen fylles av shantykor og sangforeninger i gult og svart, som stemmer i med nye og gamle Startsanger. 

Bjøro Håland kommer

Bjøro Håland er forsanger på Starthymnen, Heltane fra Sørlandet, før kampstart og hele Norges countrykonge underholder også i pausen.

Så gjenstår det å se om eldrebølgen ruller over tribunene på søndag. 

Av: Trond Skjæveland Markedssjef
Blogg:
Ikke bare bank