Røykvarslerens dag 1.desember - Bytt batteri

  •  

Jeg må bare innrømme det med en gang. Jeg er ikke god på brannsikkerhet. Det er ikke det at jeg ikke bryr meg, men det er så vanskelig å tenke det verste. Mye lettere og mer behagelig å tenke at dette skjer ikke meg og min familie. Vårt hus skal jo ikke brenne.

 

 

Siden brannsikkerhet ikke er min sterkeste side, er jeg egentlig glad for at noen har fokus på dette(selv om jeg ikke alltid viser det). I vårt hjem er det min kone som er forebyggende brannsjef. Hun ordner røykvarslere, brannslukningsutstyr og har begynt å snakke om brannøvelser.

 

Men 1. desember, skal jeg vise initiativ og foreslå at vi bytter batterier på røykvarslerne. Det er faktisk ekstra viktig at røykvarslerne virker i desember. Nå er det tid for glede, forventning, familie, venner og levende lys - og dessverre også brann. I følge statistikk fra Frende Forsikring, er risikoen for boligbrann over 50 % høyere i desember enn resten av året. Det er rett og slett utrolig viktig at røykvarslerne virker, og jeg skal sørge for at batteriene er nye nå i adventstiden. Da har jeg i hvert fall gjort noe for brannsikkerheten hjemme.

Av: Trond Skjæveland Markedssjef
Blogg:
Ikke bare bank