Overrasket med garasjepenger

  •  

Etter tre år under pressenning, skal endelig løypemaskinen til Bjelland IL få tak over seg. Sparebanken Sør støtter byggingen med 50.000 kroner.

- Denne gaven betyr veldig mye for oss. Vi er et bittelite idrettslag, så slike prosjekter som dette er store løft for oss, sier leder Ingvild Rosseland i Bjelland IL.

Idrettslaget i Marnardal er et samlingspunkt for bygda Bjelland. Både sommer og vinter.
I dag har de om lag 150 medlemmer, noe som tilsvarer omtrent en tredel av innbyggerne i bygda.

Gave fra Sparebanken Sør

Under klubbens årsmøte i februar, overrasket Sparebanken Sør-banksjef Ådne Fidjeland med enBanksjef Ådne Fidjeland overrakte en sjekk på 50.000 kroner til Bjelland IL, ved leder Ingvild Rosseland. sjekk på 50.000 kroner.
Pengene er øremerket en garasje til klubbens løypemaskin.

Sparebanken Sør bidro med samme beløp, da maskinen ble kjøpt inn i 2010.

- Vi trenger en garasje for å ta vare på den flotte løypemaskinen vår. Den står i et midlertidig skur med pressenning over seg, på tredje året nå, sier Rosseland.

- Godt mottatt

Ådne Fidjeland er veldig glad for å kunne hjelpe idrettslaget i bygda.
- Bjelland IL er jo en institusjon her oppe, som skaper mye positiv aktivitet. Det føles godt å kunne bidra til dette arbeidet. Og overraskelsen ble veldig godt mottatt, smiler banksjefen.

Rosseland håper garasjen står klar før neste vinter setter inn. 
- Vi er gode på dugnad. Vi begynner allerede nå å hogge tømmer til garasjen. Så begynner byggingen for fullt til våren, forteller hun.

Av: Hans Jacob Brekke Ansvarlig kommunikasjon
Blogg:
Ikke bare bank