Hvorfor være kunde hos oss?

  •  

Hvorfor bør du velge å være kunde i Sparebanken Sør? Hva er fordelene og hva er det egentlig som gjør Sparebanken Sør til Sparebanken Sør?

Det er en del banker å velge blant der ute. Derfor tenkte skal jeg gi deg noen gode argumenter for hvorfor vi mener du bør velge oss.

1. Hos oss får du en egen rådgiver

Hva skal du med det?
Alle mennesker er selvsagt forskjellige, men vi vet at ikke alle ønsker, evner eller har behov for å sette seg inn i finansielle problemstillinger på egen hånd. Hverken når det gjelder "enkle" bank-produkter, hva slags type lån som på kort eller lang sikt vil tjene deg mest, eller om det for eksempel er noe poeng med uføreforsikring eller ei.

Hos oss får alle kunder sin egen rådgiver som blir kjent med deg og som spesialiserer seg på å gi deg det som er best og mest lønnsomt for deg. Du skal ikke trenge å være ekspert på finans, men være sikker på at vi er det.

2. Vi er en lokal sparebank

Med vår lokale tilstedeværelse følger det også at vi kjenner svært mange mennesker i våre markeder og vi kjenner drivverket i næringslivet her. Hos oss vil du for eksempel aldri få nei til et huslån bare fordi postnummeret ikke er "riktig", eller nei til finansiering av din oppstartsbedrift dersom du ikke kan vise til tidligere resultater. I våre vurderinger tar vi inn alt vi vet og alt vi kjenner til som taler til din fordel og ditt behov. Vi ønsker vekst i vår landsdel og har et genuint ønske om å bidra til verdiskapning her. Vi ønsker derfor å hjelpe til med å realisere det du drømmer om. Og vi vil at du skal lykkes!

At vi er lokale vil også si at du kan komme og snakke med oss og treffe oss som mennesker, dersom du skulle ha behov for det. Vi vet at det kan være faser i livet hvor det kan oppleves godt å møtes i stedet for telefonsamtale eller e-post. Det kan for eksempel være ved samlivsbrudd, arveoppgjør eller andre hendelser i livet som kan oppleves som mer krevende stunder enn andre.

3. Vi er tilgjengelige

Vi synes det er viktig at du som kunde selv skal kunne velge hvordan du ønsker å kontakte oss. Enten det er på kontor med din rådgiver, telefon eller i digitale kanaler. Å være tilgjengelig for deg når og der du har behov for det, er en av våre høyeste prioriteringer. Vi vet at det noen ganger kan skje uforutsette ting i din hverdagsøkonomi som det vil haste for deg å få løst. Med våre kontorer, vårt kundesenter eller vår tilstedeværelse for eksempel på Facebook, kan du selv velge kontaktform og være sikker på at ditt behov møtes og forsøkes løst så fort som mulig.

4. Vi har korte og raske beslutningsprosesser

Vi er ikke en stor byråkratisk bank med lange beslutningsprosesser. Hos oss får du raskt svar - som ofte er viktig for deg dersom du er inne i en budrunde som kanskje ble litt høyere enn du først hadde sett for deg, eller du plutselig fikk mulighet til å investere i det du alltid har drømt om. Da trenger du en bank som gir deg raske tilbakemeldinger og som jobber for at du skal kunne realisere det du har ønske om. Med våre visjoner og verdier kan avgjørelser trygt tas av den som er nærmest problemstillingen.

5. Vi er løsningsorienterte

Vi har et ønske om at du skal få det til! Derfor jobber vi alltid med å se på hvordan vi kan bidra til å komme frem til løsninger sammen med deg, enten det dreier seg om nedbetalingsplanen på huslånet ditt, eller om du har et prosjekt du ikke helt vet hvordan du kan gjennomføre. Vi finner løsninger sammen med deg.

6. Vi har lang historie og solide tradisjoner

Vi har vår opprinnelse fra 1824, da Chistianssands Sparebank ble opprettet som en av de første seks sparebankene i Norge. Vi har i dag kontorer helt fra Flekkefjord i vest til Skien og Porsgrunn i øst. Vi har hjulpet både næringsliv og mennesker i landsdelen med å realisere sine drømmer i over 190 år, og har på den måten vært med på å påvirke lokalhistorien. Vi skal oppfattes som en ansvarlig og entusiastisk bidragsyter i samfunnet. Hele vår virksomhet, inklusive gaver og sponsing, skal bidra til å gjøre livet i landsdelen rikere!

7. Vi er konkurransedyktige på pris

Gode og riktige priser for de tjenester og de produktene du velger hos oss, er en forutsetning både for deg og for oss. 

8. Alle våre ansatte!

Vi ønsker aktivt å utvikle oss både som mennesker og fagpersoner. Det gjør vi ved å dele kunnskap, ferdigheter og erfaring til beste for deg. Vi tar initiativ og er alltid godt forberedt.

Fremdeles usikker på hva vi kan være for deg?

Ring oss på 38 10 92 00, kontakt oss på Facebook, finn ditt kontor og besøk oss der, eller bli kunde hos oss her.

Vi sitter parat - klar for å fortelle deg enda mer!

Av: Elisabeth Austad Asser leder, Digitale kanaler
Blogg:
Ikke bare bank