Hjelp oss å hjelpe

  •  

Nina Geelmuyden fra Sparebanken Sør med noen av de første gavene til Hjelp oss å hjelpe.

Har du sett juletreet i foajeen vår i Kristiansand? Under der ligger det en liten haug av gaver som vi håper kommer til å vokse mye de neste dagene!

Hvert år gruer mange barn og voksne seg til jul. Den 15. desember tar vi med oss alle gavene våre til Hjelp oss å hjelpe. De samler derfor inn julegaver, julestrømper og julegodt til familier, slik at de kan få en koselig feiring.

–Vi vet at det er mange som sliter med å få endene til å møtes akkurat nå, og at mange gruer seg til jul. Derfor vil vi i banken være medmennesker i en tøff tid, og gjøre vårt for barn, unge og familier i byen som opplever økonomisk utenforskap, sier Nina Geelmuyden i Sparebanken Sør.

Kvinne ved juletre med pakker i hendene

Banken donerer 40 000 kroner til Hjelp oss å hjelpe

Gladnyheten over at banken kunne gå inn med 40 000 kroner ble overlevert av Kjetil Hammersbøen og Nina Geelmuyden. Elisabeth Thorsen tok imot sjekken fra Sparebanken Sør i lokalene i Kristiansand.

Kjetil Hammersbøen og Nina Geelmuyden gir Elisabeth Thorsen sjekken fra Sparebanken Sør

Hvis du har lyst til å legge fra deg en liten gave, merk den gjerne hvem gaven passer til (f.eks. «Gutt 6 år) så Hjelp oss å hjelpe får en litt enklere jobb med å matche gaver og mottakere! Vi ønsker gjerne gaver til ungdommen, alder 12-16. En tur på bowling eller gavekort på kino er gode klassikere!

Du kan lese mer om Hjelp oss å hjelpe og arbeidet de gjør her (lenken åpnes i nytt vindu)

Blogg:
Ikke bare bank