Ny banksjef i Farsund

  •  

I år fikk jeg en fantastisk bursdagsgave: Beskjed om å overta banksjefstolen i Farsund.

Vår gode banksjef Karstein Skjeggestad takker i disse dager for seg, etter nesten tre tiår i sjefsstolen hos Sparebanken Sør i Farsund.

Jeg begynte å jobbe her i 2002, og Karstein har vært min leder helt frem til nå. Så å fylle plassen hans blir utfordrende, men veldig spennende.

Jeg fikk den gledelige nyheten på bursdagen min, 16. mai. En veldig fin bursdagsgave.

Flott kommune

Jeg er ydmyk for oppgavene som venter, og jeg vet det vil bli interessant i en tid hvor store endringer skjer innen vårt fagområde. Som en lokal bank i en flott kommune skal vi fremover satse på kompetanse og god rådgivning ved våre to avdelinger i Vanse og Farsund.

For å få det til har vi kompetanse innen dagligbank, lån, forsikring, sparing og plassering og eiendomssalg samlet på ett sted. Dette håper jeg dere som kunder vil merke.

Mine kolleger jobber daglig for å yte service og gi gode råd til våre kunder, og det arbeidet alle bidrar med gjør meg stolt.

Støtte lokalmiljøet

Som banksjef har jeg også et mål om å fortsette det gode samarbeidet vi har med våre lag- og foreninger innen idrett og kultur som vi støtter. Vi er en bank som bryr oss om lokalmiljøet og gir mye tilbake i form av pengegaver til ulike prosjekter.

Jeg er selv født og oppvokst i Farsund, og kjenner derfor kommunen og regionen godt. Jeg er utdannet diplomøkonom og har altså jobbet i Sparebanken Sør-konsernet i 11 år, i rollene som eiendomsmegler i ABCenter, bedriftsrådgiver i Farsund og sist bredderådgiver i Farsund og Vanse.

De siste to årene har jeg også vært stedfortreder for banksjef Karstein og på den måten har jeg fått et lite innblikk i hva min nye rolle innebærer.

1. juni begynner jeg i stillingen.
Det at dagen nå nærmer seg føles litt rart, men jeg gleder meg veldig.

- Tove Løkke-Øwre, påtroppende banksjef i Sparebanken Sør i Farsund

Silhouette av gjesteblogger
Av: Gjesteforfatter Gjest
Blogg:
Ikke bare bank