Meny

Velkommen til Sparebanken Sør

Velkommen som kunde hos oss! Under følger noen tips som du kanskje synes er nyttig. Spør oss gjerne om du lurer på noe. Vi er tilstede på Facebook, og du kan alltids kontakte oss via chat, melding via mobilbank eller nettbank, eller ringe oss på telefon 38 10 92 00.

Tips for deg som er ny i Sparebanken Sør

Følg oss i sosiale medier

Dersom du følger oss i sosiale medier, vil du kunne få nyheter fra banken din, gode tips om personlig økonomi, og kanskje vi også arrangerer litt konkurranser av og til. 

Din egen personlige rådgiver

Du får din egen personlige rådgiver i Sparebanken Sør, og det er vi stolte av! Rådgiveren din kan du kontakte når du trenger gode råd om sparing, forsikringer og lån - eller annen rådgivning som du har nytte av. 

Hjelpesidene våre

Vi får mange henvendelser om blant annet nettbank, mobilbank og kort. Derfor har vi samlet noen svar til deg på hjelpesidene våre - se mer her

Blogg og podkast

Vi deler av vår kunnskap og kunders erfaringer i bloggen vår og i podkastene våre. Se om det er noen temaer du vil vite litt mer om i bloggen her, eller i podkastene våre her.

 

Illustrasjonsfoto | kodebrikke til bruk ved innlogging, med eller uten BankID

Forskjellen på kodebrikke, BankID og BankID på mobil

Lurer du på om det er forskjell på kodebrikke og BankID, og hva er BankID på mobil og BankID-appen i alt dette? Vi forklarer de ulike innloggingsløsningene for deg.

Er lenker fra banken trygge?

Er du usikker på om det er trygt å klikke på lenker du mottar i e-post eller SMS fra banken? Her får du informasjon om hvordan du kan vite hva som faktisk kommer fra oss.