Bli ferieklar med disse tipsene

  •  

Klar for ferie? Her er banktips på tur.

Bruk et kvarter på å rigge deg til en velfortjent og avslappende ferie. Unngå svette situasjoner der kortet ditt ikke virker, du får ikke overført penger, du har glemt å skaffe deg reiseforsikring når bagasjen din forsvinner eller veggdyrene biter deg i nakken. 

Alt dette har jeg selv opplevd, så jeg kan garantere at ferien blir MYE mer avslappet når du har dette i orden. Her er 7 tips til hvordan du får en avslappende ferie uten stress med betalinger og manglende forsikringer:

Betal med klokka

Ja, med nye smartklokker kan du nå betale med klokka, og la telefon og lommebok ligge igjen hjemme, i safen på hotellrommet eller i veska. Praktisk om du bare skal spasere en tur, er i en fornøyelsespark eller vil ta et kveldsbad.

Slik fungerer det >

 

Bruk mobilbank

Plutselig, og midt i sydenferien, trenger du å overføre fra en annen konto, eller betale en regning du hadde glemt. Rask tilgang til de aller fleste tjenestene på din mobil gjør det enkelt.

Last ned mobilbank >

Husk å sjekke regionsperren før du drar på ferie

Har du noen gang stått der i en butikk i utlandet, med siste eksemplar av drømmeveska i handa – og så virker ikke kortet? Slå av regionsperren før du drar.

Tilpass regionsperre >

Få BankID-appen

Da kan du logge deg enkelt inn i nettbank og mobilbank, samt bestille på nett uten kodebrikken.

Få BankID-appen >

Ta med deg et ekstra kort på ferie

Du kan bruke Visa kredittkort i hele verden, og det er godt å vite at du har et reservekort om du skulle miste det andre. Det kreves også ofte kredittkort om du f. eks. skal leie bil i utlandet. Vi tar heller ingen gebyr på kontantuttak i minibanker i utlandet når du bruker Visa kredittkort fra Sparebanken Sør!

Les mer om kredittkort og fordeler

Visste du at...

hvis du betaler reisen med Visa kredittkort i Sparebanken Sør og har brukt kortet siste 6 måneder, så har du reise- og avbestillingsforsikring inkludert gratis i kredittkortet!

Har du barn 9-13 år? La de få sitt eget kort. 

Slipp kontanter som kan mistes. Ingen gebyrer og veldig trygt. Barnet kan betale kontaktløst, så pinkoden ikke kommer på avveie. Kort er kult!

Bestill lommepengekortet >

Sikre deg en av de beste reiseforsikringene

Har du, som meg, opplevd å miste bagasjen, at flyet blir kansellert eller at veggdyr og kakerlakker inntar kofferten din? Da har det vært skikkelig godt å ha en god reiseforsikring som dekker dette. Hos Frende dekkes egenandel uten sumbegrensning på leiebil.

Bestill reiseforsikring > 

 Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig fin og avslappende sommer!

Priseksempel Visa kredittkort

Eff.rente 21,19 %, 15 000,-, o/12 md. Kostnad 1434 kroner. Totalt: 16 434 kroner.

Av: Janicke Altenborg Leder digitalt salg
Blogg:
Ikke bare bank