Sparte penger med studentprogram

  •  

Som fattig student lærer man seg å alltid se etter studentfordeler og studentpriser.

«Gratis» er nok favorittordet til mange studenter!

Livet som student kan være både fantastisk gøy, og forferdelig slitsomt. De fleste som nå er i full jobb, har nok på et eller annet tidspunkt savnet det å være student.

Spesielt savner man nok friheten man har – uten forpliktelser og stort sett kun seg selv å tenke på. På den andre siden er det helt klart en bestemt ting jeg vet at jeg ikke kommer til å savne ved studentlivet: lite penger.

Sparing – sparing – sparing

Man må spinke og spare, og alltid ha det økonomiske i bakhodet ved de fleste avgjørelser. Vi studenter har ikke mer penger enn vi absolutt må.

Som jeg har skrevet om tidligere, må de fleste regne med å måtte ha deltidsjobb ved siden av studiene for å få økonomien til å gå rundt.

Studentfordeler

Som fattig student lærer man seg å alltid se etter studentfordeler og studentpriser. Heldigvis finnes det mange tilbud til oss, der det er tatt hensyn til at vi ikke bader i penger.

På samme måte som alle ekstra inntekter er gull verdt, er også alle utgifter man slipper like viktige.

Nylig har Sparebanken Sør kommet med et nytt kundeprogram som rett og slett heter «Student».

Alt gratis

Her har de tenkt på nettopp dette – her er det visakort uten årsgebyr! Med andre ord: helt gratis! Ja, du slipper faktisk å betale de 250-300 kronene hvert år for å ha visakort.

Når jeg har blitt med i Student-programmet er jeg automatisk medlem i fem år. I løpet av den perioden sparer jeg 1500 kroner, bare på å slippe årsavgiftene.

Forresten, sa jeg at du kan ta ut kontanter og betale regninger helt uten gebyr?

Les mer om studentprogrammet her.

Det er mange ting som er morsommere å bruke penger på enn gebyrer, ikke sant!

Av: Ragnhild Takle Nesland Tidligere studentblogger
Blogg:
Ikke bare bank