Apper som gjør innkjøp billigere

  •  

Det er lett å sammenligne priser og finne tilbud med smarttelefonen.

Det finnes en app for alt – nesten. Disse kan hjelpe deg å spare penger når du skal kjøpe ting.

Vi bærer med oss en kanal til all verdens informasjon hver eneste dag. Det bør du utnytte når du skal handle både dagligvarer og større ting.

Appene nedenfor er alle gratis, og vil hjelpe deg til å ikke betale mer enn du må for dine innkjøp.

MattilbudDette bildet viser app-symbolet til Mattilbud.

Dette er en app som samler dagligvarebutikkers tilbudsaviser på en enkel måte. Da kan du se hva som er billig hvor når du planlegger ukas handletur.

En del dagligvarebutikker har også egne apper, som gir deg ekstra tilbud.

Finn.noDette bildet viser app-ikonet til Finn-appen.

De fleste kjenner finn.no. Bruker du denne appen aktivt og strategisk kan du spare mye penger på ting du trenger. Vet du for eksempel at barna trenger nye slalomski til vinteren, kan du legge inn et autosøk en god stund før du skal på fjellet. Så kan du få varslinger hver gang en annonse som passer søket dukker opp.

PrisjaktDette bildet viser app-ikonet til Prisjakt.

Dette er en genial sammenligningstjeneste for pris på like produkter. Står du og vurderer en støvsuger i butikken, kan du bare plotte inn navnet på maskinen i Prisjakt. Da ser du raskt om prisen er lavere i andre butikker. Det kan du bruke til å forhandle prisen i den butikken du står i, eller du kan kjøpe der de selger billigst.

Too Good To GoDette bildet viser app-symbolet til Too Good To Go.

Dette er en app som skal redusere kasting av brukbar mat. Appen gir restauranter, bakerier, hoteller og butikker mulighet til å lage spesialtilbud på mat før stengetid. Fersk og fin mat som ellers ville blitt kastet får du da kjøpt til en billig penge. Vinn-vinn for serveringssteder, kunder og miljøet.

MobilbankenDette bildet viser app-symbolet til Sparebanken Sørs mobilbank.

Så må jo mobilbanken vår også nevnes i denne sammenheng. Har du ikke lastet den ned, bør du gjøre det. Den gjør ikke innkjøp billigere, men den gir deg rask og enkel oversikt over saldo på konto og dine kjøp. I tillegg til mye annet

Av: Hans Jacob Brekke Tidligere blogger
Blogg:
Ikke bare bank