Åpningstider og betalingsfrister før nyttår

  •  

Ikke glem å sette inn penger på BSU-kontoen før nyttår. Her finner du betalingsfrister og åpningstider.

Skal du betale regninger, overføre til BSU eller innom og snakke med bankrådgiveren din i jula, bør du sjekke frister og åpningstider for jula 2019.

Det nærmer seg jul, og dermed er det noen endringer i åpningstider for avdelingene våre.

Åpningstider i jula

I romjula har vi følgende åpningstider:

Kundesenteret
Julaften stengt
27. og 30. desember kl 0800-2000
31. desember kl 0800-1700

Arendal
Julaften stengt
27. og 30. desember kl 1000-1400
31. desember kl 0900-1200

Kristiansand
Julaften stengt
27. og 30.  desember kl 1000-1500
31. desember kl 1000-1200

Andre avdelinger i Sparebanken Sør kan ha andre åpningstider, se avdelingsoversikten for å sjekke åpningstidene.

Frist for betalinger

Mandag 23. desember er vanlig dag, og vanlige overføringstider gjelder. Julaften er ikke en bankdag, og det betyr at betalinger som gjøres etter siste frist mandag 23. desember ikke kjøres før 27. desember.

Mobilbank, nettbank og andre digitale tjenester er naturligvis tilgjengelig døgnet rundt, men om du skal betale regninger, er det én frist du bør vite om rundt jul og nyttår. 

Skal du betale i nettbedrift, nettbanken eller mobilbanken og få dette registrert før 2020, er siste frist tirsdag 31. desember klokka 1400. Betalinger lagt inn etter dette vil bli overført torsdag 2. januar.

Vi anbefaler å få unna transaksjoner så tidlig som mulig.

Betalinger og overføringer mellom kontoer i Sparebanken Sør er disponible nærmest umiddelbart etter du har gjennomført transaksjonen, så disse fristene over gjelder kun for betalinger til kontoer som ikke er i Sparebanken Sør.

BSU før nyttår

Merk at du kan overføre til BSU-kontoen din helt frem til klokken 2150 på nyttårsaften, og likevel være innafor - om du overfører fra dine egne kontoer internt i samme bank. Men du trenger kanskje ikke gjøre det så spennende?

Krise? Straksbetaling

Dersom du har bommet og trenger å betale noen penger etter en av fristene, så kan du benytte deg av tjenesten straksbetaling. Da blir saldo hos mottakeren oppdatert umiddelbart, selv om ikke summen blir bokført før neste bankdag. Tjenesten koster noen kroner. Les om straksbetaling her.

God jul og godt nyttår!

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør
Blogg:
Ikke bare bank