Åpningstider og betalingsfrister før nyttår

  •  

Ikke glem å sette inn penger på BSU-kontoen før nyttår. Her finner du betalingsfrister og åpningstider.

Skal du betale regninger, overføre til BSU eller innom og snakke med bankrådgiveren din i jula, bør du sjekke frister og åpningstider for jula 2020.

Det nærmer seg jul, og dermed er det noen endringer i åpningstider for avdelingene våre.

Åpningstider i jula

I romjula har vi følgende åpningstider:

Kundesenteret (+47) 38 10 92 00
Julaften stengt
28.-30. desember kl 0800-2000
31. desember kl 0800-1700

Arendal, Kristiansand og andre kontorer

De forskjellige kontorene i Sparebanken Sør har andre åpningstider, se avdelingsoversikten for å sjekke om ditt kontor er åpent. Husk at du kan avtale møte med rådgiveren din selv om det ikke er åpent for drop-in.

På generell basis har selv de kontorene som er åpne for drop-in stengt julaften, og det er heller ikke åpent etter klokken 12 på nyttårsaften. 

Vi tar forbehold om plutselige endringer i forbindelse med smittesituasjonen i landsdelen.

Frist for betalinger

Onsdag 23. desember er vanlig dag, og vanlige overføringstider gjelder. Julaften er ikke en bankdag, og det betyr at betalinger som gjøres etter siste frist onsdag 23. desember ikke kjøres før 28. desember.

Mobilbank, nettbank og andre digitale tjenester er naturligvis tilgjengelig døgnet rundt, men om du skal betale regninger, er det én frist du bør vite om rundt jul og nyttår. 

Skal du betale i nettbanken eller mobilbanken og få dette registrert før 2021, er siste frist torsdag 31. desember klokka 1330. Fristen for nettbedrift er klokka 1400. Betalinger lagt inn etter dette vil bli overført mandag 4. januar. 

Vi anbefaler å få unna transaksjoner så tidlig som mulig.

Betalinger og overføringer mellom kontoer i Sparebanken Sør er disponible nærmest umiddelbart etter du har gjennomført transaksjonen, så disse fristene over gjelder kun for betalinger til kontoer som ikke er i Sparebanken Sør.

BSU før nyttår

Merk at du kan overføre til BSU-kontoen din helt frem til klokken 2150 på nyttårsaften, og likevel være innafor - om du overfører fra dine egne kontoer internt i samme bank. Men du trenger kanskje ikke gjøre det så spennende?

Krise? Straksbetaling

Dersom du har bommet og trenger å betale noen penger etter en av fristene, så kan du benytte deg av tjenesten straksbetaling. Da blir saldo hos mottakeren oppdatert umiddelbart, selv om ikke summen blir bokført før neste bankdag. Tjenesten koster noen kroner. Les om straksbetaling her.

God jul og godt nyttår!

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank