Åpningstider og betalingsfrister før nyttår

  •  

Ikke glem å sette inn penger på BSU-kontoen før nyttår. Her finner du betalingsfrister og åpningstider.

Skal du betale regninger, overføre til BSU eller snakke med bankrådgiveren din i jula, bør du sjekke frister og muligheter for jula 2021.

På grunn av smittesituasjonen har vi ikke åpent for drop-in i avdelingene våre, med et foreløpig unntak for Kristiansand. Vi er tilgjengelige for deg på flere måter:

Åpningstider i jula

I romjula har vi følgende åpningstider:

Kundesenteret (+47) 38 10 92 00
Julaften stengt
27.-30. desember kl 0800-2000
31. desember kl 0800-1700

Kristiansand og andre kontorer

De forskjellige kontorene i Sparebanken Sør har ikke åpent for drop-in inntil videre på grunn av smittesituasjonen i landet, med et foreløpig unntak for hovedkontoret i Kristiansand. Kontakt rådgiveren din på telefon eller e-post, her finner du avdelingsoversikten vår med kontaktinformasjon. Husk at du kan avtale møte med rådgiveren din selv om det ikke er åpent for drop-in.

På generell basis har kontorene stengt julaften, og vi er heller ikke tilgjengelige etter klokken 12 på nyttårsaften.

Frist for betalinger

Torsdag 23. desember er vanlig dag, og vanlige overføringstider gjelder. Julaften er ikke en bankdag, og det betyr at betalinger som gjøres etter siste frist torsdag 23. desember ikke kjøres før 27. desember.

Mobilbank, nettbank og andre digitale tjenester er naturligvis tilgjengelig døgnet rundt, men om du skal betale regninger, er det én frist du bør vite om rundt jul og nyttår. 

Skal du betale i nettbanken eller mobilbanken og få dette registrert før 2022, er siste frist fredag 31. desember klokka 1330. Fristen for nettbedrift er klokka 1400. Betalinger lagt inn etter dette vil bli overført mandag 3. januar. 

Her er en julehilsen og flere detaljer fra kundesenter bedrift.

Vi anbefaler å få unna transaksjoner så tidlig som mulig.

Betalinger og overføringer mellom kontoer i Sparebanken Sør er disponible nærmest umiddelbart etter du har gjennomført transaksjonen, så disse fristene over gjelder kun for betalinger til kontoer som ikke er i Sparebanken Sør.

BSU før nyttår

Merk at du kan overføre til BSU-kontoen din helt frem til klokken 2150 på nyttårsaften, og likevel være innafor - om du overfører fra dine egne kontoer internt i samme bank. Men du trenger kanskje ikke gjøre det så spennende?

Krise? Straksbetaling

Dersom du har bommet og trenger å betale noen penger etter en av fristene, så kan du benytte deg av tjenesten straksbetaling. Da blir saldo hos mottakeren oppdatert umiddelbart, selv om ikke summen blir bokført før neste bankdag. Tjenesten koster noen kroner. Les om straksbetaling her.

God jul og godt nyttår!

Bloggfoto av Ann-Kristin Robstad Jørgensen
Av: Ann-Kristin R. Jørgensen Webredaktør og blogger
Blogg:
Ikke bare bank